2821
2789
عنوان

کاشت ناخن

189 بازدید | 20 پست

شما چقد هزینه کاشت ناخن میدین؟

ترمیمش چند؟

کاشت ژل انجام میدین یا پودر؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ژلیش انجام میدم بین ۱۰۰تا ۲۰۰

کاشت ناخن اولیه ساده ۳۰۰؛۳۵۰تومنه ترمیمش هم ۱۵۰

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

به نام خدا هیچ کدام 😃 هر از گاهی یه لاکی واسه خودم میزنم

منم ولی دلم میخواد عید انجام بدم 

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
انجام نمیدم ایران اصولی کار نمیکنن امکان ابتلا به بیماری وجود داره

بستگی به ناخنکار داره عزیزم

همه یجور نیستن 

من ژلیش انجام میدم بین ۱۰۰تا ۲۰۰ کاشت ناخن اولیه ساده ۳۰۰؛۳۵۰تومنه ترمیمش هم ۱۵۰

من قیمت پرسیدم 

۳۰۰ کاشت ژل 

۲۷۰ کاشت پودر

دوست دارم بکارم ولی دلم نمیاد هزینشو بدم😂

من قیمت پرسیدم  ۳۰۰ کاشت ژل  ۲۷۰ کاشت پودر دوست دارم بکارم ولی دلم نمیاد هزینشو بدم😂

عزیزم😁

اگه ناخنای خودت خوبه ژلیش انجام بده؛کاشت خوب نیست

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

وای دقیقا استرس وحودمو گرفته نکنه اچ پی وی و ایدز و..لگبرم

خب جای مطمعن باید بری دیگه

من اوایل کاشت ژل انجام میدادم(ژلیش نه بجای پودر ژل هست) هم تقریبا هزینه ش دو برابر پودر بود هم دوامش کمتر از پودر

الان پودری میذارم تا ماه پیش ترمیمش ۱۷۰ بود از این ماه شده ۲۰۰

من چند ماه پیش کاشت پودر انجام دادم ۲۱۰ ترمیم۱۰۰ لاک ژلش هم ۵۰

اها خوبه پس

هزینه لاک ژل روی کاشت جداس؟

این پیجه هم میگفت ۵۰

من اوایل کاشت ژل انجام میدادم(ژلیش نه بجای پودر ژل هست) هم تقریبا هزینه ش دو برابر پودر بود هم دوامش ...

اره عزیزم میدونم 

منم دلم‌میخواد پودر انجام بدم

ترمیمشم ۱۷۰😶