2821
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 20 پست
اره عزیزم میدونم  منم دلم‌میخواد پودر انجام بدم ترمیمشم ۱۷۰😶

چیزی نیست که بابا خانما انقدر به خودشون میرسن تو سالن ها 

خودت رو لایق این هزینه های کم بدون همیشه❤ نذار تو دلت بمونه

بستگی به ناخنکار داره عزیزم همه یجور نیستن 

عریزم من باکلاس ترینشون رفتم  روز عروسیم برداشت ضد قارچ و الکل زد    اخه الکل hpvرو از بین میبره؟؟؟؟؟؟؟ اصلا الکل بخواد ویروس از بین ببره باید حداقلی ۱۵ دقیقه رو جسم بمونه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیزی نیست که بابا خانما انقدر به خودشون میرسن تو سالن ها  خودت رو لایق این هزینه های کم بدون ه ...

اره درست میگی عزیزم❤

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
عریزم من باکلاس ترینشون رفتم  روز عروسیم برداشت ضد قارچ و الکل زد    اخه الکل hpvرو ا ...

چیشدی؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
نذاشتم کاشت کنه من با این اصول ضدعفونی محاله بذارم

اهااا