2777
2789
عنوان

بازم منفی شد دیگه خسته شدم😭

138 بازدید | 16 پست

الان یکساله تو اقدامم هر ماه که اقدام میکنم سینه درد.دل درد.بی حالی.تپش قلب و ...دارم تموم علائم حاملگی رو دارم همیشه چند روزم پریودم میوفته عقب اما باز تست منفیه.این ماه مطمئن شدم که دیگه مثبت الان تست زدم باز منفی بود.از این علائم لعنتی خسته شدم 😭

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

کل ماه رو دلم تیر میکشه تخم دان هام درد میکنه.سونو دادم هیچ مشکلی ندارم عفونت ندارم.دقیقا چند روز بعد از اولین اقدامم اینطوری میشم تا آخر ماه همینطوری میمونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوانه ای بچه میخوای چیکار زندگیتو بکن بابا...من که دارم به گوه خوردن افتادمممممم خاک بر سرم

خدا برات نگهشون داره.اخه میترسم نشه میترسم مشکل جدی باشه الکی این دردا بهم امیدواری میدم

خدا برات نگهشون داره.اخه میترسم نشه میترسم مشکل جدی باشه الکی این دردا بهم امیدواری میدم

کلا نشه هم هیچیو از دست نمیدی...بچه قاتل جون ادمه...ازم ناراحت نشو به خدا دیوانه ای شما از آزادیت لذت بببببر

اولین عضویت ۹۶/۰۹/۱۵🤓
ای کاش یکی بود اونموقع میزد تو سر من میشستم سرجام😐😑😶چرا هیچکس چیزی نگفت بهم...

خدا بهت صبر بده 

من ۲۳ سالمه پرستاری خوندم دانشگاه دولتی همیشه درس خون بودم یه بار مادر و پدرم حرص درس منو نخوردن 

دوست پسر هم تا حالا نداشتم 

اهل دود و دم هم نیستم 

توقعات مالی هم ندارم همیشه پدر و مادرمو درک کردم 

بازم میگم بچه خوبی برای پدر و مادرم نبودم و خیلی اذیتشون کردم 

وای به بچه های نسل الان

خدا بهت صبر بده  من ۲۳ سالمه پرستاری خوندم دانشگاه دولتی همیشه درس خون بودم یه بار مادر و پدرم ...

۳ روز دختر ۵ سالم چنان فتنه ای راه انداخته تو زندگیم که امروز کلا داشتم ول میکردم برم از خونه بیرون...

اولین عضویت ۹۶/۰۹/۱۵🤓