2777
2789
عنوان

دل نوشته ای برای فرزندم..‌..

516 بازدید | 48 پست

ماهور مامان...

دختر قشنگم، قربون چشمای معصوم و دستای کوچولوت بشم. مامان و بابا خیلی ساله منتظرتن عزیزدلم، ببین چقدر مامان غصه میخوره، چقدر تنهاست. فدات بشم در خوب بودن پدرت که هیچ شکی نیست، قول میدم منم تمام تلاشمو بکنم که مادر خوبی برات باشم. ۸ سال پیش بهمن ماه بود که آقا جانمون امام رضا وساطتمم رو پیش خدا کردن و خدای مهربون پدرت رو بهم بخشید. آقا جون من که پدر نداشتم و همیشه هر درد دلی داشتم به شما گفتم. جان جوادتون نذارید دیگه ناامید بشم. چراغ خونمون رو روشن کنید. خدای بزرگ، هیچ چیزی رو به زور ازت نمیخوام، فقط میخوام تو صحت و سلامتی و با عاقبت بخیری به من و علی عزیزم فرزندهای سالم و صالح بدی تا بتونیم در کنار هم بزرگشون کنیم و زندگی قشنگی داشته باشیم، دختر یا پسرش فرقی نمیکنه، سالم و صالح باشن، ببخش که من توی دلم دختر تصور میکنم، شاید بخاطر اینه که راحت تر میتونم باهاش صحبت کنم، وگرنه هیچ تفاوتی نداره، هر دوش نعمت های بزرگی هستن و رو چشمم بزرگشون میکنیم. خیلی خسته م خدایا، نمی‌دونم تا کی میتونم ادامه بدم اما خواهش میکنم اگه تو سرنوشتمون فرزندی نیست، قدرت پذیرشش رو به هردومون بده یا اینکه اگه صلاح میدونی حاجتم رو بده یا ارحم الراحمین. 🙏🙏🙏

بار الهی... چگونه ناامید شوم در حالیکه نسبت به من بسیار مهربانی 🙏

منم بعد نه سال از ازدواجم خدا دخترم داد

قبلش 5 سال پیش پسرم فوت شد.... 

من مشکل بارداری نداشتم مشکلم مالی بود جلوگیری میکردم و اشک میریختم از بس بچه دوستدلشتم و حال روحیم بد بود... 

الانم تا حدود پشیمونم چون برا دخترم نمیتونم لباس و غذا خوب تهیه کنم.... 

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که به زودی باردار بشی عزیزم  

هرچی صلاحه خدا هست پیش بیاد عزیزم

احساسم میگه به زودی باردار میشی

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   

ایشالله آخرین سال انتظارت باشه🤲❤️

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
منم بعد نه سال از ازدواجم خدا دخترم داد قبلش 5 سال پیش پسرم فوت شد....  من مشکل بارداری نداشت ...

عزیزم خدا حفظش کنه برات الهی، نگران نباش گلم شما که قطعا مادر خوبی هستی. مشکلات مالی تو اکثر زندگی ها هست، ایشالا حل میشه و هیچ خانواده ای شرمنده ی بچه ش نباشه.

انشاالله که به زودی باردار بشی عزیزم   هرچی صلاحه خدا هست پیش بیاد عزیزم احساسم میگه به زودی ...

آره دقیقا منم حسم تقریبا قویه خط اول که بودم یکی بهم گفت زود مامان میشه🥺

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

عزیزم چند سالته اقدام به بارداری کردی؟ان اشالله خدا بت یه نی نی خوشگل و سالم میده

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
انشاالله که به زودی باردار بشی عزیزم   هرچی صلاحه خدا هست پیش بیاد عزیزم احساسم میگه به زودی ...

ممنونم گلم. چقدر خوب، خدا از دهنت بشنوه. الهی بده سالمش رو و نگه داره برامون.

الهی آمین انشالله  به زودی به شما و من و همه ی منتظرا خدا فرزندان سالم و صالح و زیبا عطا کنه

انشالله قشنگم. الهی امین، انشالله تاپیک بارداریت رو ببینم گلم. 

الهی چراغ دلتون همیشه روشن باشه و چراغ خونتونم به زودی روشن بشه

فدای محبتت عزیزم. یک دنیا ممنون، سلامت باشین