2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم فرمتش نکن آنتی ویروستو خاموش کن فایلتو دوباره باز کن ببین درست میشه یا نه

نگا عکس فرستادم فایل b نمیدونم چرا اینجوری شده میخام بازش کنم میگه نیاز به فرمت میخام فرمتش کنم میگه ویندوز نتونست فرمتش کنه

عزیزم دیسک بی ات اصلا فضا بهش اختصاص داده نشده یعنی کسی که برات ویندوزتو نصب کرده به درایو b اصلا فض ...

نعع الان اینجوری شد وگرنه ۵۰۰ گیگ فضا داشت الان چوری درستش کنم؟

نگا عکس فرستادم فایل b نمیدونم چرا اینجوری شده میخام بازش کنم میگه نیاز به فرمت میخام فرمتش کنم میگه ...

دیسک b ات اصلا فضا نداره کسی که برات ویندوز ریخته اصلا به درایو بی حافظه نداده نه میتونی چیزی بریزی اینجا نه چیزی توش وجود داره که بخوای برداری

دیسک b ات اصلا فضا نداره کسی که برات ویندوز ریخته اصلا به درایو بی حافظه نداده نه میتونی چیزی بریزی ...

الان من ی ترا حافظه دارم نیم گیگش فایل a بقیش کجاس؟

نعع الان اینجوری شد وگرنه ۵۰۰ گیگ فضا داشت الان چوری درستش کنم؟

نمیدونم چیکارش کردی چون اگر نگاه کنی مقدار فضای ذخیره رو باید زیر هر دیسک برات نوشته باشه اما زیر این چیزی ننوشته یعنی فضا نداره یا که فرمتش کردی کلا فضات رفته یه نگاه به سطل زبالت بنداز