2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ماه برا همه منتظرا داره مثبت میشه بزن من دلم روشنه

ت این یکسال و دوماه نمیدونی چقد سختی کشیدم همه موهام داره میریزه😔کلی تست منفی آزمایش منفی عقب افتادن پریود ماه پیشم فهمیدم تنبلی دارم الانم یه هفته از موعدم گذشته قرص استروژن داد ک پری بیاد الان دوازده روزه تموم کردم هنوز نیومده توروخدا دعاکن برام بارداری دعات میگیره

اتفاقا وقتی ک امید نداری برعکسه و مثبت میشه

منم اصلا امیدنداشتم شوهرم بهم گفت بیبی چک بزن

گفتم اسکلی تو نیستم😐🤦‍♀️🤣

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
ت این یکسال و دوماه نمیدونی چقد سختی کشیدم همه موهام داره میریزه😔کلی تست منفی آزمایش منفی عقب افتاد ...

عزیزم صبور باش ، من ماه پیش عکس رنگی گرفتم خیلی درد داشت مردم و زنده شدم اونجا خیلی دلم شکست دعا کردم خدا دامن همه رو سبز کنه

ت این یکسال و دوماه نمیدونی چقد سختی کشیدم همه موهام داره میریزه😔کلی تست منفی آزمایش منفی عقب افتاد ...

😭😭😭😭😭قربون دل شکستت بشممممم از ته دلمممممم برات دعا میکنم همین روزارو من کشیدم بدترین روزای عمرم بود

ایشالله چندماه دیگه این پستاتو بخونی بگی خدایا شکرت الان جوجم تو شکممه  

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
حآلتو خریدارم کی میشه مال منم مثبت شه ازمن یسالم گذشته اقدامم 

از امام رضا خیلی بخواه محاله نده