2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا منم فقط حرص میزنم  

میفهممت...من مامانم خیلی کار خوبی کرد موقع من به خانواده ی شوهرم گفت ما بله برون نمی‌گیریم به جاش عروسی رو نصف نصف میگیریم اولش من ناراحت شدم ولی موقع عروسی که شد فهمیدم مامانم چه کار خوبی کرده آخه بالاخره اونجا قرار بود ما هم پول بدیم و حق اظهار نظر داشتیم و زبون خونه ی دوماد یه جورایی کوتاه بود هرچند پررو تر از این حرفا بودن ولی من زیربار نرفتم و عروسی رو اونجوری که دلم میخواست گرفتم ولی خداییش خیلی حرص خوردم

میفهممت...من مامانم خیلی کار خوبی کرد موقع من به خانواده ی شوهرم گفت ما بله برون نمی‌گیریم به جاش عر ...

خیلی خوبه اینجوری ولی من که بهترین عقد وگرفتم حالا که به عروسی رسیده گدا بازیاشون حرص میده منو 

خیلی خوبه اینجوری ولی من که بهترین عقد وگرفتم حالا که به عروسی رسیده گدا بازیاشون حرص میده منو 

به نظرم تو که مراسم عقدتو خوب گرفتی دیگه عروسی نگیر همونم برو مسافرت عشق و حال کن انقدر هم حرص نخور