2777
2789

دخترم راهنمایی هست هر روز از یکی خوشش میاد 

میاد برام تو خونه تعریف می‌کنه 

منم دیروز خندم گرفت برای اولین بار خیلییییی یهویی وقتی داشت تعریف میکرد

میگه مامان چرا مسخرم می‌کنی 

میگم بخدا مسخره نمیکنم مامان جون یاد خودم میفتم 

عجب دورانی بووود 

و بهش گفتم طبیعیه منم تجربه کردم تو سن تو بودم🙂💔😂😂

عاشقه خاطرات شیرین و تلخ دوران دبیرستانم بخدااااا 

با همه خوبی و بدیاش

شمام تعریف کنیددد از عشق و خاطرات تون 

هر چند می‌دونم ممکنه نوجوان هوایی که همین الان دارن تجربه میکنند ممکنه تو سایت و این تاپیک باشن🌸😍

چقدر خوبه باهات رفیقه هیچ وقت نذار رابطتون خراب باشه

هیچکس مثه مادر نمیتونه محرم راز ادم باشه

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو دوران هنرستان و راهنمایی اصلا کراش اینا نمیزدم همش مال دوران دبستانم بود  

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

والا ما با سرویس مدرسه می رفتیم میومدیم اصلا کسی رو نمیدیدم ک عاشق بشیم😂

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

من همون نوجوونیم که نوشتی 

روی همه کراش میزنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

✓ والا من عشق کودکی و نوجوونی و جوونی و میان سالیم یه نفره😂

دورش بگردم با همون یه نفر همه چیزو تجربه کردم خیلیم لذت بخش بوده و هست♥🌱

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
جدی؟😂 مگه واکنش بقیه مامانا چیه؟

من میترسم برای مامانم تعریف کنم🥲😂

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..