2777
2789

بچه ها شوهرمن هیچ جا نمیاد میگه دوستم داره ولی من که الان ۱۰سال ازدواج کردم مثل مجردام همش خونه ی مامانم هم نمیاد موندم چی کنم دیگه افسرده شدم به نظرتون با مردی که همه ی خوبی ها رو داره ولی این بدی روداره باید چه کنم ..ازطرفی هم نمیتونم باخودم کنار بیام همش دارم غصه میخورم 

خب شما قبل ازدواج باید متوجه میشدی ک اهمیت ندادی ب دونستن و فهمیدنش و بعدازدواج متوجه انزوا و جامعه گریزی همسرت شدی

عزیزم اگ همه چیش خوبه خودت تنهایی برو صفا کن اما بخش داخل خونه روباشوهرت صفا کن

اینهمه سال تحمل کردی جیکت درنیومده الان اومدی انتظاز داری بگن برو جدا شو

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این برمیگرده ب اسیبی ک تو کودکیش دیده و عزت نفسشو ازدست داده ازدست توهم کاری برنمیاد 

یا بهتره بگم دیراقدام کردی برای دنبال راه حل بودن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خب شما قبل ازدواج باید متوجه میشدی ک اهمیت ندادی ب دونستن و فهمیدنش و بعدازدواج متوجه انزوا و جامعه ...

میدونی توانایی وقدرتم بیشتر بود ولی الان دیگه دارم مریض وداغون میشم

میدونی توانایی وقدرتم بیشتر بود ولی الان دیگه دارم مریض وداغون میشم

مثلا توچیا

از نظر روانی یا استعدادو تواناییهات

نمیزاره سر کاریا جایی برای یاد گرفتن حرفه ای برم 

بددله؟یاحسوده ؟یا ترس ازدست دادن داره

دلیلشو چی میگه 

خسته شدم بخدا برام بزرگ ترین مشکل شده ازصبح میره تا ۸غروب میاد شام میخوره بعضی شبا حرف میزنه میخنده همش هم توقع داره برم کنارش دراز بکشم تا خوابش ببره می‌خوابه ومن ازفکروخیال قلبم درد میگیره هرشب فکرمیکنم دارم سکته میکنم

نمیزاره سر کاریا جایی برای یاد گرفتن حرفه ای برم 

توخونه چی 

توخونه اگ مشغول باشی هنر یادبگیری ن تنها قدرتشو نداره جلوتو بگیره

کلیییی هنر هست ک بخوای یادبگیری سرگرم میشی و از افسردگی خارج میشی

روحو روانت خوب میشه

چقد قدرت داری ک بحرف شوهرت اصلا اهمیت ندی و کاری ک خودت دوستداریو بکنی

خسته شدم بخدا برام بزرگ ترین مشکل شده ازصبح میره تا ۸غروب میاد شام میخوره بعضی شبا حرف میزنه میخنده ...

فکرو خیال چی بهش مشکوکی؟

توخونه چی  توخونه اگ مشغول باشی هنر یادبگیری ن تنها قدرتشو نداره جلوتو بگیره کلیییی هنر هست ک ...

بخدانمیزاره میاد دعوامیکنه میگه ول‌کن این مسخره بازی ها رو ..باورکنید من براش ازنظر محبت کم نزاشتم ..دعوا هم کردم ولی درست نمیشه