2777
2789
این دنیا یه زندگی خوب به ما بدهکاره    

منکه این روزا خیلی شاکیم از خدا میگم حق من این نبود خیلی سختی کشیدم تواین ۸ سال ولی بخاطر دوسداشتنم گذشتم ازهمش این اخری دیگ تیرخلاص بود قشنگ حس پوچی بهم دست داد حتی نتونستم چیزی رو که لایقشه بهش بگم فقط نگاه کردم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد حس مرگ داشتم وقتی گفت همه ۸ سالی که باتو زندگی میکردم همش توفکر اون بودم

😔😔😔جدا شدی؟باز به نظرم اینجوری بهتری حداقل راهت مشخصه نه من که یه لحظه آرامش ندارم نمیدونم واقعا دیگه نمیره سمت اینکار یا نه

😔😔😔جدا شدی؟باز به نظرم اینجوری بهتری حداقل راهت مشخصه نه من که یه لحظه آرامش ندارم نمیدونم واقعا ...

نه هنوز قضیه برا ی ماهه پیشه الان خونه بابامم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

کلا ما دو دسته آدم داریم . یک دسته کسی که خیانت تو ذاتش و وجودش نیست و هیچ وقت نمیکنه. دسته دوم پتانسیل خیانت تو وجودشون هست همیشه. اگه کسی حتی یک بار خیانت کنه یعنی دسته دومه و.صد در صد بازم تکرار میکنه. اگه هم نکرد تا ی مدت یا شرایطش نداشته یا میترسه یا شما هنوز نفهمیدی .

یبار که خیلی ناراحت بودم ترسوندمش گفتم یبار مثل خودت کاری میکنم که یه شب تا صب گریه کنی و نتونی بخوابی خیلی ناراحت شد و ترسید چون خودش میدونه و دیده که اطرافیان خیلی ازم تعریف میکنن

جدی خداروشکر 😍الهی هیچ وقت نبینی دیگه

دیگه واقعا نرفت ،من شوهرم همش میگه من خطا کردم تو ببخش دیگه تکرار نمیشه، رابطمون خوبه با هم فقط هرازگاعی که داستان خیانت میخونم بهم میریزم

سلام دوستان خیانت از هرنوعش منفوره و هیچ جای دنیا قابل اغماض نیست. خیانت آقایون هم که بازندگی و خوشبختی دخترمردم بازی میکنن و اون زن نابود میشه و درواقع مرده متحرک به کنار.

ولی من یه نکته رو بگم که کمتر بهش پرداخته میشه شاید شماهم موافق باشید ما همیشه از خیانت آقایون شاکی هستیم به نظر من بیشتر خانمها دارن به همدیگه خیانت میکنن وقتی وارد زندگی یه خانم دیگه میشن.

ما خانمها اینهمه ادعا داریم که همدیگه رو درک میکنیم چرا زندگی همدیگه رو خراب میکنیم. آقایون روحیاتشون بامافرق میکنه گاهی نمیدونیم دردشون چیه ولی جنس خودمونو که خوب میشناسیم چرا به هم خیانت میکنیم. آیا خانمهایی که وارد زندگی مرد متاهل میشن نمیدونن چی به سر اون زن میاد چرا فکر میکنن مردی که به زن خودش خیانت میکنه مرد رویاهاشونه و بهشون وفادار میمونه .

دیگه واقعا نرفت ،من شوهرم همش میگه من خطا کردم تو ببخش دیگه تکرار نمیشه، رابطمون خوبه با هم فقط هراز ...

نرفت واقعا ببین بعد ۳ سال من حس میکنم که واقعا دلش با این زندگیه 

مشخصه در رفتارش