2777
2789
عنوان

کسایی ک رفتین لیزر بیاین لطفننننن

127 بازدید | 22 پست

دوست جونیا من با الکساندر ی هفتس لیزر کردم جلسه اول همه جام خوبه ولی ناحیه بیکینی بشدت سوخته میره یانه اصن طبیعیه 

ممنون میشم راهنمایی کنید بگید چ کنم

مدل دستگاهش از اینا بود  که با ژل 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیزر با چ دستگاهی خوبه از اینا که ژل میزنن یا الکساندرایت که بدون ژله ؟ ولی خیلی داغه 

با ژل هم دردش کمتر هم زودتر میره

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
الکساندرایت کلی مدل داره عزیزم کندلا. سایناشور. و.... کدومشه؟ سری جدا داره؟ تماس داره با بدن؟ ژل د ...

گف الکساندر امریکایی تماس بابدن داشت 

الان من فقط بگو میره تیرگی یان چکار کنم