پسرم20روزشه ازبدوتولدش بش شیرخشک میدم چون شیرخودم کمه سیرنمیشه اولاش اپتامیل دادم خیلی زیاد دفع داشت بالامیاورد روزی 8بار پوشکشوکثیف میکرد عوضش کردم سوپرامیل بش میدم الان روزی دوسه بار دفع داره ولی ابکیه انکار ک اسهال باشه ب همون صورته ولی اسهال نیس چون دفعاتش کمه ولی همچنان هم بالامیاره بعضی وقتام دل پیچه میگیره زورمیزنه موقه مدفوعش بعضی وقتام عادیه بنظرتون حساسیت ب شیرخشکش داره اینم عوض کنم خیلیم بی حال وحوصلس تازگیارو پیشونیشم دون دون شده اگ حساسیت ب شیرخشکه پس بش چ شیرخشکی بدم ک بسازه و حساسیت نداشته باشه مدفوعشم از حالت شلی دربیاد و دل دردنگیره نفخ نداشته باشه واقعا کلافه شدم این تایپک دوممه براشیرخشکش میزنم😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببر پیش متخصص اطفال. احتمال آلرژی به پروتئین گاوی هست. و نوع شیرخشکش فرق داره
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
ممکنه حساسیت باشه. حتما ببر دکتر تا شیرخشک مناسب تجویز کنی. پسر من آپتامیل پپتی جونیور میخورد
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن