2777
2789
عنوان

کیا باگوشی سایپا کردن تاحالا؟

884 بازدید | 160 پست

میخام ببینم موقع خرید خودرو حتما باید سیم کارت شرکت کننده باشه یا باهرسیم کارتی میشه؟شوهرم میگه اونا که نمیفهمن باچه سیمی ثبت نام میکنیم 

موقع ثبت نام که اونجا سیو شده منظورم نیس موقع انتخاب خودرو

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
با چه سیم کارتی اینترنت میگیری برای ثبت نام مهم نیست  ولی شماره ای که توی پرتال ثبت نام میدی ب ...

ماشین قراره به اسم شوهرم باشه بعد تو ثبت نام اولیه شماره اونو زدیم که به اسم خودشه ولی چون گوشی من اینترنتش بهتره میگیم باگوشی من ثبت نام کنیم ولی خط برامنه میفهمن باچه خطی ثبت نام کردیم مگه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .‌ایران خودرو برنده شدید؟ من برنده نشدم

نه گلم بعد یهفته اعصاب خوردی تازه اومدم سایت 

چندروزقبل ثبت نام کردین پول ازتون برداشت شده ماشینی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان بریدتوسابقه خریدتون توسایپا براتون زده  چه ماشینی خریدزدیدجلوشم مثلانوشته برداشت حواله ازفلان بانک

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان بریدتوسابقه خریدتون توسایپا براتون زده  چه ماشینی خریدزدیدجلوشم مثلانوشته برداشت حواله ازف ...

امروز زدیم 

توسابقه اسم ماشین هست تو سبد خرید

امروز زدیم  توسابقه اسم ماشین هست تو سبد خرید

خوب یه پیامک براتون میاد بااون برونمایندگی

امروز زدیم  توسابقه اسم ماشین هست تو سبد خرید

کدپذیرش