2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین بدبخ شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین برو پیشش یه جوری گوشیش بردار عکساتو حذف کن  مطمئنی که فقط تو گوشیشه؟ یعنی جای دیگه انتقال ...

نه عکسای خیلی بدی دستش دارم.اگه گوشیشو نداد دستم چی؟نمیدونم جای دیگه سیو کرده یا نه

نه عکسای خیلی بدی دستش دارم.اگه گوشیشو نداد دستم چی؟نمیدونم جای دیگه سیو کرده یا نه

پس مجبوری کاری کنی اون ازت زده بشه ،از طریق آیدی های دیگه مخش و بزن بعد م بگو بهم خیانت کردی کات کن

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
 پس مجبوری کاری کنی اون ازت زده بشه ،از طریق آیدی های دیگه مخش و بزن بعد م بگو بهم خیانت کردی ک ...

اهل خیانت نیست.ازش مطمعنم در این باره.فقط خیلیییی شکاکه.من حتی با کسی چت نمیکنم غیر خودش همش میگه داری با فلان پسر چت میکنی؟به نظذت اون پسره هیکلش چجوریه؟تو اونو دوسش داری؟تو ازش خوشت میاد؟باور کن خسته شدم از اینهمه شک بی جا

تو فقط ۱۹ سالته و این اشتباهاتو کردی ؟؟؟؟ اگه ۹۰ سالت هم بود هیچ توجیحی برا خطاهات نبود من فکر کردم اشتباهت در حد یه دوستی معمولی در حد پیام و تماس و دیدار بوده هر اشتباهی یه تاوانی داره با این چیزایی که میگی هیچ کمکی از دست هیچ کدوم ماها برنمیاد به عنوان یه خواهر بزرگتر بهت میگم بهترین کار اینه بری پیش پلیس فتا همه چیو بگی تا کمکت کنن حتی خانوادتم متوجه نمیشن و پدر پسره رو در میارن تا دیر نشده برو

تو فقط ۱۹ سالته و این اشتباهاتو کردی ؟؟؟؟ اگه ۹۰ سالت هم بود هیچ توجیحی برا خطاهات نبود من فکر کردم ...

خودمم اشتباهمو فهمیدم.دیگه نمیخام ادامش بدم.ارامش نمونده برام توی زندگی....😔

نمیدونم چجوری.واقعا ازش میترسم اگه عصبانی بشه هیچی براش مهم نیس.نمیخام خانوادم بفهمن بدبخت میشم.وای ...

من بهت میگم کات کن نترس هیچ غلطی نمیتونه بکنه ولی اگه نمیخوایش کلا نباید دیگه باهاش بحرفی

یا مسیح مقدس as