2777
2789

با اون یکی شماره تماس گرفتم خانمی جواب داد این یعنی چی ؟

شما رو بخدا کمکم کنید چواب بدید تمام بدنم داره میلرزه

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

با خانوم تماس بگیر بگو گوشی اقای فلانی  گفت بله بگو شما همسرشی از بانکی مرگی جایی زنگ میزنم ک مردشور مردا رو ببرن هی هول ولا ت جون ما زنا میندازن😂🤦‍♂️

دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی داداش من ۱۰ تا به نامشه😅

تازه سیمکارت مامانمم به نام یه غریبه بود😂🥲

چقدر به همه چی مشکوکید

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.

ی سیمکارت به اسم مامانمه چندین ساله گم شده بود بعد چندسال دیدیم بکار افتاد و دست ی اقاس داره استفاده میکنه

اگه سیم کارتی ۷-۸سال خاموش باشه واگذارش میکنن

ببین این احتمال رو میتونی بدی؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

چه جوری دست اون افتاده ؟نمیدونم داغون شدم 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
با خانوم تماس بگیر بگو گوشی اقای فلانی  گفت بله بگو شما همسرشی از بانکی مرگی جایی زنگ میزنم ک م ...

به نظرت ظهر شوهرم اومد بگم بهش زنگ بزنه؟

به نظرت ظهر شوهرم اومد بگم بهش زنگ بزنه؟

اگر واقعا کلکی توکار شوهرت باشه پیجوندشون عالیه من یبار ی خانومه ب گوشی شوهرم پیام داد  گفتم کیه  سریع گفت کار دوستمه گوشیا دادم دستش وفلان لابد زنگ زده زد زیرش  النم شوهرت میگه من خطو دادم دست دوستم لابد زنشه وفلان🤣🤦‍♂️ مردا خیلی مارمولک شدن ولی خب شاید داده دست کسی

دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲
ببخشید ولی داداش من ۱۰ تا به نامشه😅 تازه سیمکارت مامانمم به نام یه غریبه بود😂🥲 چقدر به همه چی م ...

سیمکارت مامان منم دست غریبه ست 

چند روز پیشم یکی ب سیم کارت ایرانسلم زنگ زد گفت این خط داداش منه دست تو چیکار میکنه😆

سیمکارت مامان منم دست غریبه ست  چند روز پیشم یکی ب سیم کارت ایرانسلم زنگ زد گفت این خط داداش م ...

😂😂😂

بابام یه سیمکارت بنامش بود که دست خودش نبود زنگ زد به طرف گفت بیا سیمکارتو بزنم بنامت

طرف برگشت گفت سیمکارت مال خودمه کی گفته بنام توعه؟!😑

بابام هم از لجش فردا صبحش رفت سیمکارتو سوزوند😐😂

چه جوری دست اون افتاده ؟نمیدونم داغون شدم 

دست به دست شده لابد

داداشم سبمکارت داد به عموم

عموم داد به رفیقش 

رفیقش داد به داداشش

بعدش زنگ زدیم فهمیدیم افتاده دست یه غریبه😂😐

خدا کنه همه ی حرفایی که گفتین درست باشه و من اشتباه کرده باشم 

انقدر میاید نی نی سایت تاپیک خیانت میبینید روتون اثر گذاشتع😂

نکنید 

والو ایی کارا خوب نیس😅😐