2777
2789
عنوان

نمی‌دونم زنگ بزنم به خواهرم یا ن

1051 بازدید | 15 پست

هر روز بهم دیگ زنگ می‌زدیم 

حتی خواهرم دوبار پول خواست بهش دادم و هنوز بهم نداده گفتمش تا عید ب نیازش ندارم مشکلی نیست  

نمی‌خواستم طلا بفروشه 

الان مدتی زنگ میزنم زود تمام می‌کنه صحبت رو

چون زنگ زدم بچه اش گوشی گرفت با وجود اینکه کنارش بود البته خواهرم رانندگی میکرد گفت مامان میگه برسیم خونه زنگت میزنم داره یک هفته میشه  

هم دلم برای صحبت باهاش تنگه هم نمی‌خوام مزاحم و اویزونش باشم  

همش میگم حتما کلی مشغله داره. 

اما خب یکدفعه تغییر کرده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون تغییرش بخاطر پوله

شاید دستش نیست خجالت میکشه جواب بده و تو بگی پول رو بده

کلا پول قرض میکنی دوسنداری تا وقت پس دادن طرفتو ببینی حس بدی میگیری

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
اون تغییرش بخاطر پوله شاید دستش نیست خجالت میکشه جواب بده و تو بگی پول رو بده کلا پول قرض میکنی دو ...

بهش گفتم امسال نمی‌خوام چون نگران بودم نره طلا بفروشه 

شایدم نمی‌دونم 

آخ خیلی بینمون بده بستان هست 

منم صبر کردم راستش نمی‌خوام مزاحمش باشم  ذهنم درگیره

بنظر من خواهر با هم این حرفارو ندارن من اگ اجیم زنکم نزنه زنگش میزنم میگم چرا ب من زنگ نمیزنی😂

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😐درخاست دوستی قبول نمیکنم اصرار نکنید 😁ما امیدمون به خداس 
بهش گفتم امسال نمی‌خوام چون نگران بودم نره طلا بفروشه  شایدم نمی‌دونم  آخ خیلی بینمون بد ...

حالا دم عیدی شاید کار داره

زنگش بزن اشکالی نداره آبجیته

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
یعنی بعد این همه سال که خواهریم یکدفعه تغییر کرده 🥺🥺

منم ب خواهرم زنگم میزنم حرف نمیزنه یا سریع میگع باشه کاری نداری خب دیگه شاید مشغله ای دادن از چیزی ناراحتن و..‌ باید بزاری خودشون زنگ برنن

دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲