2777
2789
عنوان

تصمیم آخر (خبر خبر)

699 بازدید | 26 پست

سلام میتونید تاپیکهای قبلیمو بخونین بعد باهام صحبت کنین ،خلاصه اینکه من شوهرم دوقطبیه و تا دلتون بخواد هر روز تحقیر توهین فحش و کتک و خیانت و .....

و همه فامیل و دوست و آشنا واقف ،

اما چون خواهرم مجرد بود و بچه م کوچیک بود نتونستم برگردم و اقدام به طلاق ،من پدرم فوت کرده و نمیخواستم بگن چون پدر هم نداره ،و خواهرش مطلقه ست خواهرم به خاطر من موقعیت ازدواجاشو از دست میداد،چون خیلی خوشگله و فکر میکردن که باید با شاه پریان ازدواج کنه،

خلاصه

بچه مم بزرگ شد و الان دیگه رفتارهای پدرش با من رو دید و قانع شد ،دیروز بعد از یه کتک حسابی که چشمم سیاه سیاه شده ،بالاخره اومدم خونه مامانم،و این زندگی از هم پاشید ،اصلا ناراحت نیستیم تشنج هم نداریم و آرومیم چون عیار از قبل مشخص بود،یه ماشین به اسم منه و پسرم پیش منه ،حالا ببینیم چطور میشه آینده ام ،من زندگیمو دوست داشتم و اصلا انتظار زیادی نداشتم فقط کمی احترام میذاشت بقیه شو تحمل میکردم اما احترام ندارم ندارم ،کل فامیلم مسخره ام میکردن که چرا موندی 

میشه کمی نصیحتم کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان تحمل این مدل زندگی واقعا سخته . از نظر مالی تونستی پس اندازی داشته باشی؟ میتونی کار کنی؟

نه هیچی 

فقط ماشین به اسم منه که اونم با هزار ترفند ازم میگیره و اینکه اونقد زرنگه که وکیلو و قاضی رو هم میخره و برای من تو این شهر هیچ پشتیبانی نیست 

میشه کمی نصیحتم کنین 
آهان تحمل این مدل زندگی واقعا سخته . از نظر مالی تونستی پس اندازی داشته باشی؟ میتونی کار کنی؟

من معلم غیر انتفاعی ام و تدریس خصوصی هم دارم پولدار نیستم اما صفر هم نیستم 

میشه کمی نصیحتم کنین 
داری خودتو نجات میدی ولی کاش درمانشو ادامه میدادی بچت بی پدر نشه، البته خودت بیشتر صلاحتو میدونی. م ...

بله ۷_۸ ساله بیمارستان بستری یود تحت نطر دکتر بود ،کنترل نمیشد یعنی چندین مورد خیانت دیده میشد،و بد اخلاق هم که بود،میدونی من یه بار رفتم دعا نویس بهم یه آب داده بود که هر روز غسل کنم واون روزایی که اون آب دعا رو بدنم بود کتک نمیخوردم ولی اگه نبود حتما میزد منو

میشه کمی نصیحتم کنین 
داری خودتو نجات میدی ولی کاش درمانشو ادامه میدادی بچت بی پدر نشه، البته خودت بیشتر صلاحتو میدونی. م ...

من انگار بازیچه ش بودم من خونهذگرم و نرم من معلمم ،و به خاطر بچه ۷ سال پیش این تصمیمو گرفتم ولی ،چون بیرون روابط دوستانه با زنها داشت ،سکس نداشت اما خیلی راحت حرف میزد و بگو بخند و ،،،حتی پیش من ،و کتک های همیشه و تحقیر و توهین و .....

میشه کمی نصیحتم کنین