2777
2789
عنوان

باشوهری که هیج علاقه ای به پیشرفت نداره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 28 پست
من خودم‌رو مسایل فنی خونه خیلی حساسم  ۵۰درصد حساسیت روی خواستگار همین مورد بوده که ازعهده اش ب ...

میری خونه ی مامانت؟؟😳😳😐

والا ما که سر همچین چیزایی که نام بردید اصلا نه بحث میکنیم نه خونه رو ترک میکنیم

یا مرد خونه تعمیرکار میاره یا اگه وقت نداره یا.. خانوم خونه زنگ میزنه تعمیرکار بیاد

نه زجر کشیدن داره. نه قهر و ترک منزل

وظیفه ی خاص و خطیری نیس. جنسیت هم نداره😅

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
وای اعصابم خورد شد چه ربطی به خوی داره؟🤦🏻‍♀️😑 بنظرم خودت دست به کار شو. از خانوادت یا همسایه ها ...

اگه یکی رو بیارم قیامت میکنه 

امیگفت تو تنها بودی اون مرده رو چرا آوردی 

دوست داشتم خفه اش کنم اتفاق افتاده ها 

سر یه تعمیری 

یه آقایی رو آوردم بهش نگفتم 

... بعد داد وبیداد که چرا آوردیش 

یکسال یه چیزی خراب بود یکسال  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یکی رو بیارم قیامت میکنه  امیگفت تو تنها بودی اون مرده رو چرا آوردی  دوست داشتم خفه ...

وقتی خونست شماره رو بزار جلوش

بگو یا زنگ میزنی یا خودم زنگ میزنم

والا خوی ای ها هم استانی ما هستن 

براشون خیلی ناراحتیم ولی خونه چه ربطی به مردم داره 

تو بگو هم وسایل خونه رو عوض کن هم به مردم خوی کمک کن 

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
میری خونه ی مامانت؟؟😳😳😐 والا ما که سر همچین چیزایی که نام بردید اصلا نه بحث میکنیم نه خونه رو تر ...

حالا فقط موصوع اینا نیست خواستم عمق فاجعه رو بگم 

منظورم اینه که دلش نمیخواد از لحاظ مالی پیشرفت کنه 

.. الان یه قسمت خونم چکه میکنه نزدیکه چند ماهه فقط کار خودشه تمام راهرو خونم تو آبه 

چند بار فرشها رو بردم شستم یه سری سر همین چکه ها فرشهم پوسیده شد 

ریختم دور 

یه دور دیگه انداختم 

الان تو آبه همه خیسه خیسه 

دارم دیوونه میشم در صورتی که صدبار گفتم برو اونو درست کن ..‌ بهش راهم نشون دادم ... بازم اینقدر امروزو فردا گرد دوباره بارون گرفت 

نمیشه اینجا همه چیزو نوشت 

..... باور کن دوست دارم ازش جدابشم 

خسته شدم از کاراش 

سال به سال نمیتونم یه مانتو برای خودم بگیرم با اینکه کار میکنم 

اخه چقدر ضرر .... 

حالا فقط موصوع اینا نیست خواستم عمق فاجعه رو بگم  منظورم اینه که دلش نمیخواد از لحاظ مالی پیشر ...

چی بگم والا حق داری

بچه هم دارین؟ به بچه رسیدگی میکنه یا اونام رو دوش خودته؟

میری خونه ی مامانت؟؟😳😳😐 والا ما که سر همچین چیزایی که نام بردید اصلا نه بحث میکنیم نه خونه رو تر ...

تا کی خانم خونه زنگ بزنه 

یه سال ؟؟؟دوسال؟؟؟سه سال 

همه عمر؟؟؟

حالا فرض کن که اون هفته پدل تعمییر کار نداشته باشی 

الان یه فنی کار ییاد ۱۰۰ایاب و ذهاب میگیره اونم شهرستان 

یه پیچ میندازه ۲۰۰تومن

ولاغیر

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

نمیدونم 

شرایط روحی هر کس فرق داره 

خودم به شخصه با این مساله کنار نمیام 

که بخوام دنبال تعمیر لوازم خونه باشم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
مردا جدیدا یاد گرفتن تا چیزی میشه میگن میخواستی بله نگی 

تو روحشون😂بدبختی اینه ذاتشون با بیرونشون یکی نیست😂😂

جالبیش اینجاست تا جایی که من میدونم خود خوی مردم نسبتا مرفه و پولداری داره، و الانم درصدی از مردم که تو سرما موندن  شک ندارم با توجه به فرهنگ سخت کوشی آذربایجان خیلی زود جبران می کنن خسارات مادی رو. الکی از اونجا مایه نذاره.