2777
2789
از طریق ازمایش خون و مدفوعم مشخص میشه بابا ولی مدفوع بهتره نتیجش 

جدی.ببین وزنم حدودا ۱۰ ساله ثابت مونده ن زیاد میکنم ن چیزی وقتیم خودمو میکشم زیاد میکنم باز اب میشم .هرچی ازمایش دیگم دادم گفتن هیچی نیس

تو علائمت چی بود؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی.ببین وزنم حدودا ۱۰ ساله ثابت مونده ن زیاد میکنم ن چیزی وقتیم خودمو میکشم زیاد میکنم باز اب میشم ...

من اصلا علائم نداشتم راستش همون بوی بد دهان بود وگرمه معده درد و..نداشتم

بخاطر مریضیم‌بیپارستان بستری شدم پلاکتام پایین بود 

بعد ازمایش خون‌گرفتن و..دکترم گفت اچ پایلوری داری تو ازمایش خونت مشخص شده بعد ازمایش کشت مدفوع نوشت ک مطمئن‌شه تو ازمایش بالای ۱ یعنی مثبت داری برای من عددش ۹ بود

ولی خب چون داروهاش شیمیایی پلاکت و میاره پایین و از طرفیم خود اچ پایلوری اگ درمان‌کنی میگن رو روند بالا بردن پلاکت خوبه(من بیماریم ای تی پیه )از طب سنتی استفاده کردم

من اصلا علائم نداشتم راستش همون بوی بد دهان بود وگرمه معده درد و..نداشتم بخاطر مریضیم‌بیپارستان بست ...

عزیزم امیدوارم بیماریت کامل رفع بشه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من اصلا علائم نداشتم راستش همون بوی بد دهان بود وگرمه معده درد و..نداشتم بخاطر مریضیم‌بیپارستان بست ...

منم دقیقا همین مشکل بوی بد دهان دارم و بخاطرش به معده شک کردم و آزمایش اچ پایلوری دادم...قبلش دوبار دکتر رفته بودم و مترونیدازول و پنتوپرازول بهم میدادن 10 روز میخوردم خیلی خوب بود اما وقتی قطع میکردم دوباره بعد از 3 روز عود میکرد

چه چیز هایی نباید بخوریم ؟

فست فود و تنقلات و سس و نوشابه که قدغن. غذاهای تند پر ادویه، رب گوجه و چای و شکلات و شیرینی و اینا هم بده کمتر باید بخوری،  استرسم نداشته باشی چون میکروبت بدتر میشه

ماهی خانوممم