آره من داشتم دکتر سه نمونه قرص چرک خشک کن قوی بهم داد به مدت دو هفته خوردم خوب شدم
چ ازمایشی دادی ک فهمیدی داری؟
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
عزیزم چندوقت صبحا ناستا بارهنگ قهو های ره با عرق نعنا وگلاب بجوسون بعد بخور میکرووب معدت رو از ببن میبره ولی تو این کار مدواومت داشته باش چون طب سنتی یه کم زمان بره
من با بیهوشی موضعی انجام دادم یه آمپول بهم زد که بیدار بودم ولی اصلأ متوجه نشدم داره چیکار میکنه در ...
هزینش زیاده ؟من زیادی لاغرم شکم ب کرم معد و روده میره