2777
2789
 توعم گیر بده بهش پس فلانی فالو نکن و...دقیقا هرکاری خودش میکنه بکن لفهمه جقدر سختته من این چی ...

اره خیلی بهم گیر میده مثلا میگم چرا ابجیت اینجوری میکنه ارایش داره میگه اختیار اون دست خودشه ابجیش ۱۰ سال بزرگتره بچه هم داره مبگه تو زن منی

آره من بهش گفتم این دخترو انفالو کن بلاگ کرد صداقت داره راستگوعه فقط گیره

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا. این رفتارا قابل تحمل نیستن  عاقل باش. عمر اونقدر ارزشمنده که نباید با همچین ادمی به جهنم ت ...

درسته حرفتون:/

عزیزم اینجا جای مطرح کردن این سوالا نیست اگه قصدتون جدیه باید ببریش پیش روانشناس

انشالله

مشاوری که گفت از عشقه باید مدرکشو آتیش زد باورم نمیشه همچین بیسواداییم هستن برای همین خیلی مهمه حت ...

گفت خیلی دوستت داره ها ولی خب ترس از دست دادنتم داره و شکاکه و گفت احتمالا دست روت بلتد کنه

گفت خیلی دوستت داره ها ولی خب ترس از دست دادنتم داره و شکاکه و گفت احتمالا دست روت بلتد کنه

مشاور عاقل اینجوری حرف نمیزنه بعضیام قاتل سریالین ولی منشأش عشق و علاقست. آدمی که به خاطر عشق و علاقه دست به کارای اشتباه و دیوونگی بزنه مشکل روانی داره باید از درمانش مطمئن بشین بعد که کامل درمان شد باهاش وارد رابطه شین برای خودتون ارزش قائل باشین.