2777
2789
عنوان

پولدارا از زندگی راضی هستین؟؟؟

1190 بازدید | 93 پست

از اینکه هر چی دوست دارین رو میتونید بخرید و بخورید و بپوشید و بگردید لذت میبرید؟؟

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولدار نیستم ولی مگه میشه نباشن؟😶

نمیدونم برام سواله فک کنم براشون داشتن و دسترسی راحت تکراری شده باشه

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار
پولدار نیستیم ولی خب خداروشکر خوبیم به نسبت زندگی راحتی داریم

خدا زیاد کنه واستون حال خوب

برا ما هم دعا کنید بانو

[QUOTE=273491347]خدا زیاد کنه واستون حال خوب برا ما هم دعا کنید بانو[/QUOTE]

انشاالله همه ی آدما در رفاه کامل زندگش کنن

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
ساعت چهار صبح اونم تو نی نی سایت پولدار چه میکنه

شاید داره واسه پولاش برنامه ریزی میکنه