2777
2789
عنوان

چتونه امشب؟😐

895 بازدید | 78 پست

بخواد بیاد میاد:/

نقطه امن خونتونو تعیین کنین

یه ساک ک توش اب معدنی و کنسرو و..دارین دم دست باشه و هماهنگ باشین باافراد خونه ک مثلا من بچه رو میگیرم تو ساکو بیار

و اینو همهههههه باید اماده داشته باشن تو خونه،قضیه الان نیس

بقیشم توکل بخدا

بااسترس هیچی حل نمیشه

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

عا مرسی با ساک و کنسرو مشکلمون حل شد خداروشکر تو بودی😂💔

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

چی؟

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا نیاره سه سال پیش که مشهد زلزله بود تا دوماه از پس لرزه ها خواب نداشتیم میگفتی نکن میدیدی داری میلرزی

شب اول با شوهرم داشتیم همین حد و حدودارو تعیین میکردیم وسط بحث تقسیم کار پس لرزه حسابی اومد تقسیم کارمون رفت رو هوا  

چیشده؟ اخبار اعلام کرده زلزله مگ؟ کجا میخواد بیاد

ن بخدا هیچی🤣 اروم باش... ی سریا داشتن میگفتن اززلزله میترسیم

ن با تو سر زدن مشکلمون حل میشه

دلمون می خواد احساسات و استرس هامونو بیان کنیم به شما چه آخه استرسی هستی نخون عنوان اکثرا مشخصه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
تا کی این کار کنیم مگه کار یک روز دوروره شاید هیج وقت نیمد

عزیزم شما کپسول اتش نشانی تو همه ی ساختمونایی ک بااصول استاندارد ساخته شدن میبینی، ایا قراره همه جا اتیش بگیره؟؟؟ن! ولی احتیاط شرط عقله و  اینم جز راهکارایی هست ک برای مقابله با زلزله میدن

جون‌مادرتون‌بگین این زلزله تهران وکی انداخته تودهناتون؟چی شده که میترسین؟

ببین میگن زلزله تو دوره های مشخص میاد برای ترکیه درست درومد حرفشون تهرانم حدود هر 150 سال میاد که الان شده... 

وای خدا نیاره سه سال پیش که مشهد زلزله بود تا دوماه از پس لرزه ها خواب نداشتیم میگفتی نکن میدیدی دار ...

🤣🤣

منم کلی خاطره خوب دارم از زلزله🤣 خونمون ب اصطلاح اون موقع میگفتن ضدزلزله س شبایی ک اخبار اعلام میکرد ممکنه زلزله بیاد کلی از فکو فامیل میومدن کلی خوش میگذش🤣😐🤦🏻‍♀️