2777
2789

من الان سه ماه زایمان کردم فقط چند روز اول زایمان و دیگه پریود نشدم ولی زایمان اولم بعد از چهل روزگی پسرم پریود شدم بنظرتون طبیعه؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۳
1
50%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از زایمان طبیعی راضی هستید؟؟

و اون حالت گشادی واژن رو حس کردید اصلا با زایمان طبیعی؟؟

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
ی سوال جدا از تاپیکتون  زایمان طبیعی بهتره یا سزارین من هرجور فکر میکنم میبینم هردو بده💔😕

زایمان طبیعی از نظر من همش درد و سختی خودش داره ولی من با زایمان طبیعی راحت بودم

شما از زایمان طبیعی راضی هستید؟؟ و اون حالت گشادی واژن رو حس کردید اصلا با زایمان طبیعی؟؟

من واقعا راضی بودم وقتی دردم گرفت رفتم بیمارستان بعد نیم ساعت بچه ام ب دنیا اومد.بقول پرستار جوری بقیه ام زد که از اول بهتر،😅😅

ی سوال جدا از تاپیکتون  زایمان طبیعی بهتره یا سزارین من هرجور فکر میکنم میبینم هردو بده💔😕

من طبیعی زایمان کردم بینهایت راضی بودم درسته درد داره زیاد ولی می ارزه بخدا حیف اون شکم آکبند نیست که هفت لایه پارش بکنن آخرش هم جای بخیش بمونه واسه همیشه زایمان طبیعی فیزیولوژیک داشتم ازفردای زایمان بخدا انقدرحالم خوب بود احساس میکردم فقط پریود هستم بنظرم خودتون فیلم بدون سانسور زایمان طبیعی و سزارین رونگاه کنین ببین خدایی کدوم وحشتناک تره درسته توسزارین بی حسی ولی شکم رو مثل پارچه ازدوطرف پاره میکنن 

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
من واقعا راضی بودم وقتی دردم گرفت رفتم بیمارستان بعد نیم ساعت بچه ام ب دنیا اومد.بقول پرستار جوری بق ...

چه بخیه ای؟؟عمل تنگ کنندگی انجام دادید؟؟

من خودمم عاشق طبیعی هستم فکر میکنم خیلی خیلی بهتر از سزارینه

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍