2777
2789
عنوان

کسای ک شوهرای خوبی ندارن ودارن اذیت میشن باهاشون بیان بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 40 پست
تازه تو یه تاپیک دبگه گفتم خونه برادرشوهرم بودم سر هیچ و پوچ ابرومو تو جمع برد هر چی که لایق خو ...

چرا جوابشو ندادی اخه.گذاشتی ابروتو پیش برادر شوهرتو جاریت ببره .مازنا چمونه اخه

😔همیشه هم میگم بدترین دعوا رو تو خونه میافتم فرداش خوب میشم باهاش ولی تو تحمل حرف شنیدن تو حمع و اص ...

ببین من چند روز محل نمی‌دم آنقدر میگم اگه میخوای دوست شم باید همون طوری ک جلوشون بی احترامی کردی هم نطوری م زیاد احترام بزاری جوری ک بفهممن کلا حواست بمن باشه تا آشتی کنم چند بار اینجوری شده فعلا بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جوابشو ندادی اخه.گذاشتی ابروتو پیش برادر شوهرتو جاریت ببره .مازنا چمونه اخه

چون پدر شوهرم هی چشم و ابرو میومد خودمم نمیخاستم اصلا بغضم بترکه جلوشون گریه کنم همشونم میدونن جقدر عصبیه 

واقعا حالا من کاری ندارم ولی چجوری دلت میاد دخترتو با یارو زیر ی سقف نگه داری؟؟؟؟اونم آدمی که میگی ب دخترم چشم داره!!!! واقعا این بدترین حالت برای دختره مطمئن باش هیچ وقت یادش نمیره و حلال هم نمیکنه🖐🏻کاش قبل بچه دار شدن یکم فکر کنید که صلاحیت دارید یا نه

ببین من چند روز محل نمی‌دم آنقدر میگم اگه میخوای دوست شم باید همون طوری ک جلوشون بی احترامی کردی هم ...

شوهر منم کلا حد وسط نداره ببین وقتی خوبه خیلی خوبه اصلا هم فرقی نداره کی تو جمع باشه بغلم مبکنه میبویتم جلو همشون از هر لحاظ بالا میبره بعد سر هیچ و پوچ اعصابش از جای دیگه هم خورد باشه با مخ میکوبونتت زمین واقعا نمیتونه حلوی خودشو بگیره اصلا نمیتونه خودشو کنترل کنه

چرا ساختنی نبود خانوادت نمیزارن؟ شوهرتودوست داری؟ 

هم بخاطربچه هام هم اینکه قبل ازبچه ی دومم خیلی تلاش کردم جداشم ولی نمیخواستم بدون حق وحقوقم جدابشم شوهرمم فهمیدهزارجورحیله ونیرنگ کردکه من نمیتونم چیزی بگیرم هم اینکه خانوادم پشتم نبودن هم فکره اینکه بچم بدون پدراحساس کمبودنکنه مجبورشدم بمونم وبسازم