2777
2789
دختر خاله زن داداشمو دزدیده بودن با بچه ش،بعد یه شب ولش کرده بودن شوهرش نتونست قبول کنه بخاطر حرف مر ...

😏 چه شوهر با معرفتی داشته 

دمش گرم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

دختر خاله زن داداشمو دزدیده بودن با بچه ش،بعد یه شب ولش کرده بودن شوهرش نتونست قبول کنه بخاطر حرف مر ...

چه عوضی

الان مرده چیکار میکنه

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی با بچش زندگی میکنه داغون شده

خانمه چی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

من خیلی خاطره بدی بود 😔

داعشی بود منو گروگان گرفت ولی بعد از چشمام خوشش اومد ترس توی چشمام انگار رامش کرد...  منو نکشت .. گفت زنم شو من خیلی میترسیدم از شدت ترس زبونم بند اومده بود اومد سمتم ... هی میرفتم عقب پشتم خورد به دیوار اون اومد نزدیک تر  تا جیغ کشیدم از خواب پریدم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

من یه چشمم ب پشت سرمه همیشه آماده ی دفاعم بیرون از خونه ...سر کوچه باشم از تهه کوچه تشخیص میدم یه مرتیکه ای میخواد بیاد نزدیک‌متلک بگه ...

تا حالا دوبارم موتوریه دزد از سرم گذشته ....

موتوریه رو ی لحظه دیدم نظرش بهم جلب شد خودمو زدم به اون راه ...بعد جوری رفتار کردم نفهمه ماشینم کدومه قبل نزدیک شدنش سه سوت ماشینو باز کردم پریدم توش یارو فکر میکرد پیاده م ...بازم فکر کرد نفهمیدم دنبالمه تو کوچه ها اومد میگفت خانوم مانتوت جلو دره ...

متاسفانه کلی طلا و النگو آویزونمه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

مرتیکه آشغالللللل،، طفلی زنو بچه😶

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

یکی از دوستای فامیلامون پولدار بودن بعد تو شهر کوچیک بودن یه دختر ۱۲ ساله داشتن سه نفر که میدونستن اینا پولدارن دختر بچه میدزدن بعد به خانوادش میگن پول بدین تا ولش کنیم خانوادشم میرن پلیس شکایت میکنن دزدا هم  میترسن لو برن دختر  رو زنده به گور میکنن بعدا هم لو میرن هر سه تا دزد اعدام میشن الانم پدر و مادر دختر رفتن امریکا زندگی میکنن بعد از اون حادثه

🌲🕊