شوهر من چند ماه گفته ماهی ۵۰۰بهت میدم منم گفتم جم میکنم چون خودم شاگرد آرایشگاهم درآمد دارم بد نیست ولی همه پولارخرح میشه اصلا نمیفهمم چحوریه پول جم کنم چجوری دیندار مخفی دارین
خدایاشکرت نمیدونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ثابت ک نیست ولی خب ماهی ۵۰۰اینا چون شاگردم و هروز نمیرم .ولی کراتین کارشم با اینکه هر کراتین نزدیک یه تومن میگیره همه مارو من انجام میدم ۵۰هر کراتین بهم میده
من این چند روز پیش رفتم دکتر برا دندون درد شوهرم سرکار بود برا یه پانسمان ساده ک فقط بی حس کرد دندونم ۳۰۰گرفت بعد شوهرم میگه میاس فیشش نگه داری تا پولت بدم
مخفی نمیشه گف میدونه جمع میکنم و هرجا لازممون باشه خرج جفتمون میکنم ما طی کردیم ماهانه چقد باشه و ا ...
هب من یه کارت جدا گذاشتم گفتم پول بریزم توش من برا همه اعضا خانواده تولداشون کیک میگیرم اصلا دوست دارم خوشحالشون کنم هر ماه هم تولد داریم ک دگ نصف دوران برا این میره