2777
2789
اهان ینی برای بخیه لیزری هزینه جدا گرفتن؟

نه من رفتم خصوصی کلا شد ۱۰ میلیون البته تخت بچه ۷۰۰ تومنه ی شبش و ۵۰۰ تومن هزینه آمپول درد هستش ک خیلی خوبه هر کی بخواد براش میزنن پمپ درد انگار بود اسمش ۵۰۰ تومن ۲ سال پیش 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی واقعا ارزش داره ب نظرم هیچی مهم تر از جدن خود آدم نیس خیلی خوبه خصوصی با بخیه لیزری من خودم رفتم ...

بله واقعا همین طوره نمیدونم چرا بیمه پرداخت میکنیم وقتی هیچ کس از بیمارستان های دولتی راضی نیست

تهران بودید کدوم بیمارستان زایمان کردید؟

بله واقعا همین طوره نمیدونم چرا بیمه پرداخت میکنیم وقتی هیچ کس از بیمارستان های دولتی راضی نیست تهر ...

نه من تبریز بودم عزیزم شهریار ما بیمه نداریم گلم شوهرم بیمه نداره ازاد هستیم کلا از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی آنقدر اش میخوره تو دولتی چیزی بگی میگن میرفتی شخصی اینطوریه دیگه من ک خیلی راضی بودم خدا ازشون راضی باشه با اخلاق رسیدگی بسیار عالی همش بچه رو میبردن رسیدگی میکردن مهربون بودن عالی بود 

مرسی برا توضیحاتت عزیزم

مثلا من نمیدونستم برا تخت بچه هم پول میگیرن موقف رفتن فهمیدیم ۷۰۰ تومن اونم ی شب الان فک کنم گرون شده باشه 

فدات گلم 

نه من تبریز بودم عزیزم شهریار ما بیمه نداریم گلم شوهرم بیمه نداره ازاد هستیم کلا از قدیم گفتن هر چقد ...

خدا حفظش کنه براتون عزیزم منم مرداد زایمان میکنم الان بیمارستان های خوب تهران بین ۱۸ تا ۲۰ تومنه باید ببینیم تا اون موقع چقدر میشه ما فقط تامین اجتماعی داریم ک اصلا هیچی نمیده ولی تکمیلی نداریم امیدوارم جور شه  

خدا حفظش کنه براتون عزیزم منم مرداد زایمان میکنم الان بیمارستان های خوب تهران بین ۱۸ تا ۲۰ تومنه بای ...

ایشالا جور میشه گلم نگران نباش ولی واقعا ارزش داره شوهرم با این ک پولدار بود اون راضی نبود خسیس بازی در میاورد من خودم پول داشتم رفتم خودم دادم پول رو اون میگف برو طبیعی دولتی گفتم هیچی مهم تر از جونم نیس 

حالا دکتر من حرفه ای بود فوری عمل رو تموم کرد بی حسی بودم ولی نفسم داشت بند میومد آخر هاش نفسم کم میومد فک میکردم دارم خفه میشم اکسیژن هم کار ساز نبود 

ایشالا جور میشه گلم نگران نباش ولی واقعا ارزش داره شوهرم با این ک پولدار بود اون راضی نبود خسیس بازی ...

بله واقعا زایمان خیلی سخته کلا سیستم بدن و ب هم میریزه منم شنیدم طبیعی عوارضش کمتره ولی من قصدم اینه حتی اگ طبیعی ام خواستم برم شخصی چون دولتی واقعا ادم جرعت نمیکنه هرکیو دیدم تو دولتی زایمان کرده تا دم مرگ رفته اصلا من فوبیا گرفتم از اول حتی واس سرما خوردگی ام نمیرم دولتی