2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره می‌دونم خیلی ضرر داره هرماه نمی‌خورم ولی مثلا اگه یبار بخورم بعد که بخوام پریود بشم مثلا تو یکما ...

فک کنم دومین بازی که میشی پریود عادیته همونی که باید هر ماه بشی .

من اورژانسی خوردم ۶روز پریود شدید شدم  این طبیعیه ؟

ببین کلا این قرص بدترین قرص ممکنس

هورمونا با توجه به شرایط بدن هرکی بهم میریزه و پریودم همینطور

میگن ۶ ماهم میمونه

من سر تایمم شدم

کمتر شده بود

اما اوکیه میگن بعضیا کم مبشه بعضیا زیاد

ببین کلا این قرص بدترین قرص ممکنس هورمونا با توجه به شرایط بدن هرکی بهم میریزه و پریودم همینطور می ...

من رابطه نداشتم یعنی داشتم ولی قبل ترش چون پریودم نامنظم بود مجبور شدم اورژانسی بخورم تا پریود شم 

حالا که پریود شدم یعنی بارداری رو رد کردم ؟

فک کنم دومین بازی که میشی پریود عادیته همونی که باید هر ماه بشی .

تاحالا بهش توجه نکرده بودم که شاید اونی که دفعه دوم میشه پریودیه فقط همینکه هورمونام بهم می‌ریزه میفهمم از قرصاس

تاحالا بهش توجه نکرده بودم که شاید اونی که دفعه دوم میشه پریودیه فقط همینکه هورمونام بهم می‌ریزه میف ...

داغون می‌کنه ادمو 😭

من میخاسنم بدونم بعد اینکه پریود میشی یعنی بارداری رو رد کردی ؟

داغون می‌کنه ادمو 😭 من میخاسنم بدونم بعد اینکه پریود میشی یعنی بارداری رو رد کردی ؟

نمی‌دونم فقط شنیدم که این قرصا پنجاه،پنجاه تاثیر داره قطعی نیس که بخوری و جلوی بارداری گرفته بشع

نمی‌دونم فقط شنیدم که این قرصا پنجاه،پنجاه تاثیر داره قطعی نیس که بخوری و جلوی بارداری گرفته بشع

من یک ماه بعد رابطم خوردم و پریود شدم 

بخاطر بی نظمی خوردم چون خیلی استرس داشتم واسه همین میپرسم