2777
2789
عنوان

خانمهای محجبه....چی بگم به آرایشگرها وقتی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 69 پست

والا من محجبه نیستم اما دلیلی نمیبینم هر کی هر چی میگه انجام بدم . به من بیش از حد میگن چرا کراتین نمیکنی موهاتو بابا نمیخوام دلم میخواد فرفری باشم چیکار دارید اخه از کار دائمی رو صورتمم خوش نمیاد همه که قرار نیست شکل هم باشیم

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروزیه خانمه داشت ردمیشدبه من ودوستم گفت من کاشت ناخن انجام میدم قیمت خیلی مناسبه ماهردوچادزی بودیم ...

اوه ناخن که هیچیییی🙈

هرجا میرم آرایشگاه وقتی میبینن قیافه هاشون اینجوری میشه🙄🙄🙄🙄

😅😅😅😅

والا من محجبه نیستم اما دلیلی نمیبینم هر کی هر چی میگه انجام بدم . به من بیش از حد میگن چرا کراتین ن ...

من یه بار موهامو فر کردم دائمی شوهرم هنوز میگه برو فر کن ولی نگهداریش سخت بود خشک شده بود موهام زیر بار نرفتم ولی خیلی بهم میومد

منم هرچی میگن بن مژه بزن خیییلی بهت میادزیربارنرفتم میگم خوب نمیخوام همه حاارایش داشته باشم مثلامیرم نونوایی یاخدایی نکرده ختم آرایش رومهمونی زنونه انجام میدم وعروسی بعضی جاهاهم یه ته آرایش دارم که سعی کردم بزارمش کنار