2777
2789
عنوان

خانمهای محجبه....چی بگم به آرایشگرها وقتی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 69 پست
فندق بوده احتمالا

نه اسمش عجیب بود فرا پرسیدم اینجا ریپلای میکنم ان شالله

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم انقدر ارایشگاه های مختلف ابروشو خراب کرده بودن ابروش در نمیومد یه روغنی اسمشو نمیدونم زد الان ...

چقدر خوب

کاش زودتر تاپیک میزدم😅💗

الان دیگه تصمیمو گرفتم ،بعد سالها تحقیق و صبوری 🤣فردا برای میکرو یا فیبروز وقت گرفتم.

یادم اومد روغن کندش

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

خب من آرایشم کامل بود ولی شنیون بدم میومد موها باز با تاج و تور . رنگ هم بدم میومد پشیمونم نیستم اصل ...

معلومه خیلی شیک و زیبا شده بودی

منم موهامو رنگ نکردم، هنوزم که هنوزه هرکی عکسهای آلبوممو میبینه میگه چقدر قشنگ کار کرده

اتفاقا همونجا هم میخوام فردا برم، چون واقعا امتحانشو پس داده

کُندُش درسته؟؟ اونم زدم 🤣🤣🤣 اخرین روغنی که زدم همین بود اتفاقا شوهرم خیلی تعریفشو میکرد ولی ب ...

حالا مطمیئنی فیبروز تاثیر داره؟

عزیزم گول اینارو نخور،با این حرفا مشتری جور میکنن براخودشون،من چن روز پیش رفتم موهامو یه سشوار بگیرن،از اول گفت وای بیاموهاتو کراتین کن و...گفتم ممنون نیازی ندارم و تمام،اگه واقعا دلت میخاد برو وگرنه ب حرف اونا نه!

روح های زخمی،درون کالبد های خندان...
عزیزم گول اینارو نخور،با این حرفا مشتری جور میکنن براخودشون،من چن روز پیش رفتم موهامو یه سشوار بگیرن ...

ممنونم عزیزم

آره اونی که واقعا دلم میخواد انجام بدم همون کار روی ابروهامه، که از حالت بی روحی دربیاد

بقیه ش دیگه واقعا خرج اضافه س 

اونا هم میخوان دم عیدی کاسبی کنن