2777
2789

میگن بیا بن مژه برات بزنم...مژه هات ضعیفه...خیلی به چهره ت میادددد..وای ابرو هم که نداری😕بیا برات میکرو کنم، یا فیبروز میدونی چقدر تغییر میکنیییییی...من موندم تا حالا چرا نکردی

خیلی حس بدی میاد سراغم...

موهای سرم ماشالا پرپشته ولی برعکس ابرو و مژه هام کمرنگ و بی جونه...به اقوام پدرم رفتم

من تا حالا بااعتماد بنفس کامل بااین ابرو و مژه ها تو جامعه بودم(سایه ابرو میزنم) ولی هربار که میرم اصلاح کلی بعدش اعصابم بهم میریزه

از وقتی یادمه تو محیط بیرون از خونه آرایش نداشته و ندارم (فقط ضدآفتاب ویه رژ ملایم) بخاطر اعتقاداتم... 

بعد چندین سال تردید آخرش تصمیم گرفتم فردا برم مشاوره یه آرایشگاه خوب برای اینکه فیبروز کنم یا میکرو...امروز گفتم برم آرایشگاه نزدیک خونمون ( تاحالا اینجا نرفتم)که اصلاح ابرو انجام بده که برای فردا آماده باشم، تا منو دید شروع کرد به گفتن🙈به ابرو هم رضایت نمیداد مژه و خط چشم دائمی و...و...پریودت کیه ...سه روز قبلش بیا که خوب دربیاد و این حرفها..

باو چته تو میخان قالبت کنن 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرایشگر جذب مشتری میکنه

من نه مذهبیم نه محجبه

ولی خیلی بهم پیشنهاد دادن اصلا انجام ندادم کلا ندوستم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

نكن پشيمون ميشي اونا دنبال مشتري هستن و ابرو و مژه كار نشده تمرين كنن روش 

اگه طبيعي ميخواي افسانه خالقي خيليييي قشنگ ميزنه طبيعي پيج داره 

البته من رفتم خيلي پشيمون شدم حيف صورت طبيعي نيست با حوهر نقاشيش كني 

حالا حتما محجبه نظر بده؟🙄

بیشتر برای تبلیغات میگن بگو نچرال خودمو دوست دارم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اونا کارشون همینه عزیزم. یه جا میرفتم از رو ناچاری، خودم که هیچ می‌گفت چرا مامانتو نمیاری ابروشو درست کنم😐

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧