2777
2789
عنوان

دلم میگیره وقتایی که...🥺

326 بازدید | 15 پست

سلام خانوم ها میشه بیاید کمکم کنید

من وهمسرم عقدیم هنوز عروسی نکردیم،هرروز همدیگرو میبینیم اما خوب پدرم خوشش نمیاد که همسرم برا خواب بمونه یا من برم خونه مادر شوهرم شب بمونم. من وهمسرمم  چون برا پدرم احترام قائل هستیم به این موضوع احترام میزاریم اما هر بار که همدیگرو میبینیم وقتی که میخواد بره هر دوتامون خیلی ناراحت میشیم به حدی که همسرمم بغض میکنه و چشماش پراز اشک میشه منم بدتر از اون...

قراره سال آینده عروسی کنیم تا هم خونمون ساختش تموم بشه هم من جهازم تکمیل کنم

بنظرتون چیکار کنیم تا این مدت کمتر اذیت بشیم؟؟؟

همین الانم که رفت من حسابی دپرس شدم میخوام گریه کنم ...🥺

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

قشنگ حالت میفهمم 🥺 منم عشقم کم میبینم آخرین بار دیدمش بک هفته پیش بود اونقدر عاشق همین ک شبا دو ساعت میحرفیم بعد بزور قژع میکنیم گوشیو اینقدر دلتنگشم فردا هم تولدمه🙂😔ولی کاش اون پیشم بود

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ حالت میفهمم 🥺 منم عشقم کم میبینم آخرین بار دیدمش بک هفته پیش بود اونقدر عاشق همین ک شبا دو ساع ...

بمیرم برای خودمون عزیزم با اینهمه دلتنگی💔

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
روزها که پیش همید تو بغل هم بخوابید ..قرار نیس حتما شب بخوابید پیش هم

عزیزم موضوع خوابیدن پیش هم نیست 

تحمل دوری همدیگه برامون سخته 

صبح وشب هم نداره

بمیرم برای خودمون عزیزم با اینهمه دلتنگی💔

خدا نکنه عزیز دلم🥺🫂 ان شاءالله ک مشکلت حل شه. خانواده های خودمون نمی‌دونم چرا اینجوری گیر میدن😔 دل مارو هم خون کردن 

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
یه مسافرخانه ای، یه خونه ی آشنایی، شما مشکلتون بی مکانیه، جایی نیست بخوایید همدیگر رو بغل کنید ببوسی ...

گلم بخدا اصلا بحث این حرفا نیست 

از هم دور بودن زجرکش میکنه😞

خدا نکنه عزیز دلم🥺🫂 ان شاءالله ک مشکلت حل شه. خانواده های خودمون نمی‌دونم چرا اینجوری گیر میدن😔 د ...

آره والله من و همسرمم بخاطر احترام سکوت میکنیم

خدا نکنه عزیز دلم🥺🫂 ان شاءالله ک مشکلت حل شه. خانواده های خودمون نمی‌دونم چرا اینجوری گیر میدن😔 د ...

همچنین شما هم گلم♥️

آره والله من و همسرمم بخاطر احترام سکوت میکنیم

معلومه شعورتون بالاست👌👌

معلومه شعورتون بالاست👌👌

پدره و احترامش واجب 

ممنون عزیزه دلم❤️

شما هم عقدی؟

ن عزیزم فعلا نه فقط خانواده می‌دونن 🥲😔چون سربازی نرفته کار ندارع فعلا صبر کردیم حل بشع