2777
2789
عنوان

کمک پیرسینگ بینی زدم مراقبتاشو نمیدونم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5215 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه اخرین سوالمه الان خونه که خشک شده رو چه طوری تمیز کنم؟؟

اگه خیلی ازش گذشته سفت شده که دسش نزن

همون با بتامتازون چربش کن فقط

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
اگه خیلی ازش گذشته سفت شده که دسش نزن همون با بتامتازون چربش کن فقط

۲ساعت گذشته 

تا۳ روز کلا اب نخوره بهش و از الان با بتامتازون چربش کنم روزی چند بار؟بعد۳ روز با اب بشورمش یا اب نمک؟

اصلا پبرسینگ رو خارج نکنید دوباره جوش میخوره هربار مجبورید درد زیادی تحمل کنید .

اصلا نترسید منم اولش فکرمیکردم کلوئید هست اما هربارکه زخمش کردم و چرک تخلیه کردم و مراحل پایین انجام دادم کاملا خوب شدم قبل از هرچیزی استرس نداشته باشید 

اول چرک کنار پیرسینگ بینی رو تخلیه کنید با سوزن استریل شده و سعی کنید راه خارج شدن چرک باز کنید بعد بایک گوش پاک کن روی زخم رو فشاربدین  تاجایی که خون تمیز بیاد و مطمن بشین چرکی وجود نداره و خون بعداز تخلیه عفونت خودش عامل خوب شدنش میتونه باشه 

.بعد آب نمک بسیار غلیظ درست کنید درحدی که وقتی خشک شد روی پیرسینگ  بینیتون شوره بزنه اجازه بدین زخم رو بسوزونه و درد رو تحمل کنیدو دورتادور پیرسینگ رو آب نمکی (غلیظ ) کنید.

و بعداز خشک شدن نمک  پماد بتامتازون یا تترابزنید . دوسه بار آب نمک و پماد روتکرار کنید کاملا خوب میشید.

قول میدم