2777
2789
عنوان

رانندگی کردم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 21 پست
منم احتمالا اولین دفعه که سوار شم میزنم تیر برقی جایی 

نگو این حرف رو ک اتفاق میوفته اصلا ذهنت رو نزار رو زدن همیشه بجو من خوبم 

من بسکه گفتم خراب میکنم دوسه بار زدم درو دیوار😅ولی بازم میشینم کم نمیارم

من بدبخت ایندفعه چهارمه میخام برم امتحان با افسر رانندگی بلدم ولی جلوی افسر میترسم اونم سریع رد می‌ک ...

من دفعه دوم قبول شدم هیچ چیز خاصی ازم نخواست فقط دور دو فرمون و یه جا هم گفت بزن سه من گفتم ممنوعه خیلی راحت گفت قبولی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواست و فقط ب رانندگی و بده باسرعت کم برو ک بهتر بتونی ماشین و کنترل کنی منم رانندگی میکنم البته حر ...

خوبه اول یاد بگیر بعد برو برا گواهینامه 

من تمام حواسم و میدم سرعتمم کمه ولی شوهرم کنارم میشینه میگه برو بزن دنده بعدی همش میخواد سرعتم زیاد کنم برم مثل خودش 

خوبه اول یاد بگیر بعد برو برا گواهینامه  من تمام حواسم و میدم سرعتمم کمه ولی شوهرم کنارم میشین ...

😄😄

دقیقا مثل همسر من

ولی باور کن همین خوبه ب من بود بعد ۴ماه هنوزم تو کوچه رانندگی میکردم جرئت نمیکردم برم خیابون و شلوغی