سلام . من پنج روز چهار روز هستم دو روز پیش خونریزی داشتم در حد کم رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت ساک بارداری و کیسه زرده هست ولی جنین نیست اندازش نه میلیمتر بود دو روزه شیاف میذارم ولی خونریزی قطع نشده در حد کم هست مخصوصا میرم دستشویی . کسی بوده تجربه داشته باشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پد روزانه ازین کوچیکا بذار که مجبور نشی واسه کثیف شدن لباست همش پاشی ۸ هفته برو واسه سونو قلب
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
خونریزی در چه حد بود. چقدر طول کشید خوب بشه شیاف استفاده کردی
خونریزی حساب نمیشد لکه قهوه ای بود صبح از خواب بیدار شدم دیدم بعد از صبح دیگه کامل خوابیدم ساعت ۷،۸ قطع شد یعنی پدم کثیف نمیشد اما تو دسشویی میدیدم
اره رفتم دکتر سونو کرد و شیاف داد شیافو هر ۱۲ ساعت بذار
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
برای من خونریزی هست مثل پریودی ولی کمتر خیلی می ترسم سقط نشه
احتمالا هماتوم داری هماتوم چون خونریزی داره
نگراننباش امیدت بخدا باشه خیلیا خونریزی داشتن و بچشون سالمه فقط اینکه استراحت باید کنی