2777
2789
عنوان

بچه ها بهم حق میدید دل بکنم ازاین زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 24 پست

جرا الكي تئوري ميديد طلاق مكه الكيه بجه داره 

بزار شايد اينجوري به خودش اومد و رفت سركار

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
اه عوضی از شوهرایه بی اورزه و بی غیرت چقد بدم میاد خاک ت سرا چرا زن میگیرن نمیدونم برید بمیرید فقط&n ...

الان فقط مخام مهرمو بگیرم دخترم بیارم پیش خودم اگه بده

پدرم همه چیزم بود .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرا الكي تئوري ميديد طلاق مكه الكيه بجه داره  بزار شايد اينجوري به خودش اومد و رفت سركار

من بخاطر دخترم اگه درست شه تعهد بده بازم حاضرم برگردم ولی اگه درست شه.بددهنم هست عصبی بشدت 

پدرم همه چیزم بود .....
میگه من بی پول میشم اینطوری میشم شیش ساله آویزون باباشیم بااینکه زمین داره ماشین داره 

خب احتمال داره علت بدخلقیش بی پولی باشه ولی باید تکلیف خودشو روشن کنه همه که سواد ندارن ولی بلاخره باید بیفته دنبال یکار 

احتمالا الان که قهری بیان برا اشتی تو حتما شرط بزار که باید خودشو مشغول کنه یه مدت بخاطر بچت تحمل کن اگر دیدی کلا بی عاره باز تصمیم بگیر

الان فقط مخام مهرمو بگیرم دخترم بیارم پیش خودم اگه بده

بگیر بچه رو حقوق ثابت ک نداره

ی وکیل بگیر عدم صلاحیت بزن

من شوهر اولم همین بود

خودتو عذاب نده

شاید معتادم باشه من از جیبش ترامادول پیدا میکردم

خودت میدونی ولی اینا باید برن گم شن تا جونی جدا شو تا ی ازدواج موفق تری داشته باشی

خب احتمال داره علت بدخلقیش بی پولی باشه ولی باید تکلیف خودشو روشن کنه همه که سواد ندارن ولی بلاخره ب ...

خانوادش ب جز پدرش و برادر وسطیش تردش کردن اوناام براش قدم برنمی‌دارن چون هرسری خواستن کمک کنن انقد رفته فحش داده دعواشون کرده کسی دیگه براش قدمی برنمیداره

پدرم همه چیزم بود .....
بگیر بچه رو حقوق ثابت ک نداره ی وکیل بگیر عدم صلاحیت بزن من شوهر اولم همین بود خودتو عذاب نده شا ...

منتظرم ببینم میتونم مهرمو نصفشو اقلا یهو بگیرم چون بخوان میتونن بدن دارن بعد کارای دخترمو بکنم

پدرم همه چیزم بود .....