2777
2789

سلام من میخوام برم ۳۵هفته الان سونو دادم دکتر گفت بچت ب پاس..بریچه....بهش گفتم ینی سوفالیک نمیشه دبگه .گفت ب احتمال زیاد ن..ک اونوقت دیگه سزارین میشی...توروخدا کسی مثل من بوده ک آخر بچش چرخ بخوره یا ن آخرش طبیعی زایمان کرد؟؟؟؟من اصلا سزارین نمیخوام خیلی ناراحتم 😔😔بچه ها حالا اگ اورژانسی سزارین شم نمیدونید هزینش چقده؟؟بیمارستان چمرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای توروخدا شانس بهت رو کرده میدونی چقدر درد طبیعی زیاده من مردم وزنده شدم سه بار از هوش رفتم گوشت رون پام رو از درد می‌کند بعد ازشش ساعت بچه به دنیا نیومد بردنم اتاق عمل خیلی خیلی سزارین راحته بخدا ک سر دو روز بلند شدم خیلی دردش در مقایسه با زایمان طبیعی ناچیز واقعا خوشبحالت

ولی من دوس ندارم😔

وای این حرفو نزن من بچم با سر بود بهم گفتن درد زایمان طبیعی خیلی کم درحد پریودی خداشاهده مرگ رو باچشمام دیدم فکر میکردم دیگه زنده از بیمارستان در نمیام اینو نگو بنظر من هیچ مادری حقش نیست اونقدر درد بکشه درد زایمان طبیعی خیلی وحشتناک 

وای این حرفو نزن من بچم با سر بود بهم گفتن درد زایمان طبیعی خیلی کم درحد پریودی خداشاهده مرگ رو باچش ...

خب عزیزم اخه من تاریخ زایمانم زده ۳فرودین ب هیچ عنوان نمیخوام با سزارین کردین بیفته اسفنده آخر سال...

خب عزیزم اخه من تاریخ زایمانم زده ۳فرودین ب هیچ عنوان نمیخوام با سزارین کردین بیفته اسفنده آخر سال.. ...

اصولا زودتر بهدنیا میاد چ بخوای چ نخوای من تاریخ زایمانم ۸ بهمن بود اما بچم ۱۸ دی به دنیا اومد یه دختر عمو داشتم تاریخ زایمان زده بود دو فروردین ولی بچه دو اسفند به دنیا اومد