روز قبل مثبت بود دوتا بی بی چک زدم .امروز منفی شد.کلا انگیزه ای ندارم واسه فردا برم آزمایش.خیلی ناراحتم😭هر کی تو فامیل میزایید میگفت وقت عمل یاد تو افتادم دعا کردم .کووو پس.اونا که دلشکسته نیستن خدا صداشون و بشنوه.بدون هیچ تلاشی خدا حقشون و داده.این حق ماست که داریم میجنگیم و نمیده.ماییم که هر روز دعا میکنیم باهاش حرف میزنیم.ماییم که قدر بچه رو میدونیم بهمون بده هر روز نگاش کنیم شکر میکنیم...دردم اینه هیچکدومم مشکل نداریم چرا آخه😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
منم این لحظات سخت رو چندین بار تجربه کردم ولی الان که فکرشو میکنم به جز ظلم درحق خودم کاری نکردم، حیف جوونی و انرژیم😞انشالله مثبت میشه ولی اگه نشد هم دنیا به آخر نرسیده گلم
خیلی ناراحت کننده اس عزیزم چون خودمم این درد رو دارم😔بازم ناامید نشو و بی بی بزن اگه خدایی ناکرده مطمعنی منفیه اولش خیلی سختته و ب زمین و زمان فحش میدی اما کم کم کنار میای و میپذیری حکمت خدارو عزیزم😢انشاالله خدا طبیعی بزاره توی دامنت🌷♥️
اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
منم این لحظات سخت رو چندین بار تجربه کردم ولی الان که فکرشو میکنم به جز ظلم درحق خودم کاری نکر ...
من که دیدم شوهرم همش خسته اس از نزدیکی کردن فراریه.گفتم بریم بچه بیاریم از پرورشگاه ثبت نامم کردم.نیومد مدارک بده گفت دوسدارم بچه خودمون باشه.گفتم گرد افشانی کنم وقتی کاری نمیکنی.الان که افتادم تو این راه دکتر و...