2777
2789

درموردش فکر کردم بخونین خیلیی جالبه!�

بچه ها شنیدی که میگن کسی که انسانی رو بکشه مثل اینه که کل انسان ها کشته یعنی گناهش اینقدرر بزرگ هست!!

استدلالش از اینجا میاد یعنی مثل اینه که آدم(ع) کشته و نه تنها قاتل اون بلکه قاتل تمام انسان ها شده و نسل همه انسان ها از بین برده.(گناهش اینقدر بزرگه)

خدا برای عدالت و به طور کلی برای همه مردم تو قرآن این حکم رو تو قرآن گفته .

همونطور که تو روایت نوشته شده نزد خدا از نابودی کل دنیا عظیم تر است و امید بخششی و هیچ راه خروجی در آن نیست.(چون حق الناسه وگناهش نزدیک کفر و شرک هست.)

یکی هم این با کشتن یه انسانی مثلا عمر ۸۰ ساله اش از بین میره یعنی همون اندازه زمان(آثار گناه) هر لحظه ۸۰ سال تو جهنم میمونه. اما از اونجایی که طبق قرآن مثل اینه که همه انسان ها از بین برده یعنی:

مثلا ۱۱۰ میلیارد نفر از آفرینش تا الان ×هر کدوم ۸۰ سال=

جواب میشه ۸۸۰۰ میلیارد سال تو  جهنم کامل تو آتشی که ۷۰ برابر آتش دنیاس(داغ تر از رعد و برقه) میمونه

علاوه بر اون طبق روایت تو آتش به همون شکل قصاص مکرر میشه پس به تعداد همه انسان ها تو آتش قصاص میشه یعنی ۱۱۰ میلیارد بار 

می بینین عذابش خیلی خیلی زیاده( تو قرآن خدا همون اندازه رحیم هس همون اندازه شدید العذاب و جزئی نگر هست)

جالب بود؟ منطقی بود؟

جالب بود

مخصوصا اون قسمتی اش که پدر بچه اش رو بکشه قانون کاری اش نداره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

👌👌

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=] نه منطقی نبود ریاضی بود.  اینا هم ساخته ذهن شماست. اگر قتل حق‌الناسه چرا باید طرف ۸۸۰۰۰۰۰ سال ... [/QUOTE]

عزیز به بهونه خدا مهربونه چشم از حقایق نبندین عذاب های خدا واقعا سنگینه باید ترسید تو قرآن خیلی گفته شده درسته مهربونه ولی گناهانی که حق الناس دارن تا طرف رضایت نده خدا نمی بخشه و راه خروجی نداره و فرد به این عذاب سنگین همراه با قصاص دنیوی اش مبتلا می