2777
2789

بعد عقد برادر شوهرم سندو از ما گرفت که برای خودش وام ازدواج بگیره هنوز سندو به ما نداده ومیگه من ندارم ومادرشوهره هم میگهه من ندارم میخوام المثنی بگیرم رفتم محصر خونه میگه باید قانونی اقدام کنی ومن نمیدونم چکار کنم

وااااااا چرا سند ازدواجتو دادی دختر 

مطمئن باش دست خودشونه نمیخوان بهت بدن مثل خواهرم باهاش همینجوری کردن الان اونا هم رفتن تقاضا کردن المثنی نیس اصلیه از اونا همون محضری که عقد کردی برو 

عاشقشم چون اونه همه ی آرامشم😍 همسرم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برین دادگاه یا اداره ثبت بگین گم شده اونا المثنی میدن اما دیگه دفترچه ای نیس

رفتم دفتر ازدواج یارو فوت شده بود دفترشو بردن شهر دیگه اونجا رفتم اون کد روهنوز پیدا نکردم 

رفتم دفتر ازدواج یارو فوت شده بود دفترشو بردن شهر دیگه اونجا رفتم اون کد روهنوز پیدا نکردم 

دقیقا سند ازدواج منم دست برادرشوهرم بود گفت دست من نیست شما تونستی کاری کنی منم خیلی نگرانم میگم نکنه کاری کنه اخه اونا با سکه های مهرم راضی نبودن همش میگفتن زیاده ی روز تو نامزدی ازمون گرفتن دیگه پس ندادن

دقیقا سند ازدواج منم دست برادرشوهرم بود گفت دست من نیست شما تونستی کاری کنی منم خیلی نگرانم میگم نکن ...

نه کاری نکردم گفتم بعد ماه رمضون دنبالشو بگیرم ولی مهریه رو کاری نمیتونن بکنن 

وای چقدر خانواده شوهرت کوفتن

برای همین میگن قبل ازدواج خوب همو بشناسین، اینا باید با پر رو تر از خودشون ازدواج کنن تا حریفشون نشن جاری کوچیکه ومادرش اینارو تو جیبشون دارن