2777
2789
عنوان

کسی بوده باوجودلکه بینی بارداریش روتموم کرده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 36 پست
دوستنداشتم انجام بدم پشیمون هم شدم ولی سونوگرافه میگفت مشکلی نیس

منم سونو واژینال داشتم تو ماههای اول مشکلی نداشت ولی دکتر باید کاربلد باشه دیگه 

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من از ۸ هفته خونریزی شدید داشتم در حدی ک فکر کردم سقط کردم و تا ۱۴ هفته هم خونریزیو لکه بینیم ادامه داشت البته الان ۱۶ هفتم و بارداریم تموم نشده ولی امیدوارم بدون مشکل پیش بره

خداحفظش کنه ایشالااااا.شیاف داده فعلا ولی فکرکنم اثرامپول بهتره درسته؟؟

نه فکر نکنم خیلی فرق کنه

فقط من از یه دکتر شنیدم بهتره شیاف رو واژینال نذاری

استراحت کن استرس هم نداشته باش

وقتی هنوز قلب تشکیل نشده قاعدتا نباید شیاف بزاره 

نه کی چنین حرفی زده در صورتیکه لکه بینی همراه کمردرد یا درد زیر شکم باشه میگن احتمال سقط هست نمیدن درغیراینصورت حتما باید شیاف استفاده بشه تا از سقط جلوگیری بشه

الحمدالله 

بچه ها نگران سونو واژینال تو بارداری نباشید،تو اوایل بارداری که مادر اینطوری لکبینی میفته باید سونو واژینال بده که ببینن بچه داخل رحم هست یانه، سونوی شکمی تو هفته های پایین نشون نمیده اصلا 

اره نگران نباش ولی کلا توباردارب سونو واژینال نرو 

من کل سونوهام جز آخریا همه واژینالی بود لکه بینی هم داشتم تازه تا 4ماه  مشکلی نداره عزیزم تو خود پژوهشکده رویان انجام میدادم کلا اونجا واژینالیه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

نه کی چنین حرفی زده در صورتیکه لکه بینی همراه کمردرد یا درد زیر شکم باشه میگن احتمال سقط هست نمیدن د ...

نه عزیزم معمولا بنارو بر سونوگرافی میزارن نه علایم 

چون کمردرد و دردزیر دل هفته های اول بارداری نمیگم همیشه طبیعیه اما معمولا دیده میشه وبعد از بررسی پزشک بعضی اوقات دیده میشه