2777
2789

شب بله برون ما برامون صیغه محرمیت دوروزه خوندن که صبحش برای عقد میریم آرایشگاه و اینا راحت باشیم بعد شب بله برون وقتی همه صحبت ها کردن و میخواستن برن آقایون رفتن بیرون خانما آهنگ گذاشتن اومدن وسط برا خودشون قر میدادن😅 مردا هم چون دسر وقت بود خسته شده بودن کنتور برق و زدن  یهو همه جیغ زدیم ولی در کل خوب بود

روز عقدمم از شانس بدم که من کلی استرس داشتم همه چی خوب باشه تو آرایشگاه که بود برق رفت و تا وقتی که بیاد از استرس نابود شدم😐

من وسط عقدم پری..ود شدم کت و شلوارم ب گند کشیده شد شیشه ماشینم داده بودم پایین دسته گلمو تکون میدادم تمام دکورمو باد زده بود داغون کرده بود رفتم آرایشگاه باز مرتبش کردن😂

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم اجازه نداد برام بله برون بگیرن

به همین سادگی😇

میخواست اجازه نده که جشن عقد هم بگیرن ولی جلوش وایسادیم

عفففففریتهههههه😤حالم ازش بهم میخوره

خیلی تا حالا ازش ضربه خوردم

کاربر سال ۹۶

فقط وقتی یرای اولین بار بعد از محرمیت همسرم دستمو گرفت تو دستش  گفت حست چیه به من❤❤❤ منم حول شدم گفتم مرسی که منو گرفتی😅😅😅😅😅😅😅

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.

شب بله برون من جشن و رقص نبود ولی داداشم رفته بود از جلو گل رو از داماد گرفته بود که نده به من 😂😂داداشمم که از در وارد میشه بابام اشتباهی باهاش رو بوسی میکنه،(البته بابام با کسی رو بوسی نمیکنه)داداشم از شوخی این کارو میکنه. 😂😂

راستی اون صیغه دوروزه هم اقاهه خودش براش مهریه گذاشت چنتا شاخه گل که همسرم شب عقدمون برام خرید گفت اینم مهریه خانومم من اصلا به فکرش نبودم ولی کلی ذوق کردم

خواهر شوهرم اجازه نداد برام بله برون بگیرن به همین سادگی😇 میخواست اجازه نده که جشن عقد هم بگیرن و ...

کار خوبی کردین جلوش وایسادین چون ممکنه بعدا رو دلتون بمونه 

من وسط عقدم پری..ود شدم کت و شلوارم ب گند کشیده شد شیشه ماشینم داده بودم پایین دسته گلمو تکون میدادم ...

وااای چ بد.کاش قبلش پد میزاشتی اگه حدس میزدی موقعته.لباس چی پوشیدی پس؟

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
کار خوبی کردین جلوش وایسادین چون ممکنه بعدا رو دلتون بمونه 

اره اگه نگرفته بودیم الان خیلی حسرت می‌خوردم

هر چند که بزززووور گرفتیم و هیچ لذتی برام نداشت و اصلا دلم نمیخواد فیلمو ببینم

کلا این بشر خیلی بلانسبت فضوله

نخود هر آش که میگن اینه

😁😖

کاربر سال ۹۶
اره اگه نگرفته بودیم الان خیلی حسرت می‌خوردم هر چند که بزززووور گرفتیم و هیچ لذتی برام نداشت و اصلا ...

من عقدمون دوس داشتم اما فیلمش دوس ندارم بنظرم فیلمایی که دوستام با گوشی گرفتن از اون قشنگتره