شب بله برون ما برامون صیغه محرمیت دوروزه خوندن که صبحش برای عقد میریم آرایشگاه و اینا راحت باشیم بعد شب بله برون وقتی همه صحبت ها کردن و میخواستن برن آقایون رفتن بیرون خانما آهنگ گذاشتن اومدن وسط برا خودشون قر میدادن😅 مردا هم چون دسر وقت بود خسته شده بودن کنتور برق و زدن یهو همه جیغ زدیم ولی در کل خوب بود
روز عقدمم از شانس بدم که من کلی استرس داشتم همه چی خوب باشه تو آرایشگاه که بود برق رفت و تا وقتی که بیاد از استرس نابود شدم😐
من وسط عقدم پری..ود شدم کت و شلوارم ب گند کشیده شد شیشه ماشینم داده بودم پایین دسته گلمو تکون میدادم تمام دکورمو باد زده بود داغون کرده بود رفتم آرایشگاه باز مرتبش کردن😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شب بله برون من جشن و رقص نبود ولی داداشم رفته بود از جلو گل رو از داماد گرفته بود که نده به من 😂😂داداشمم که از در وارد میشه بابام اشتباهی باهاش رو بوسی میکنه،(البته بابام با کسی رو بوسی نمیکنه)داداشم از شوخی این کارو میکنه. 😂😂