2777
2789
عنوان

دلم ازخانوادم خیلی پره

692 بازدید | 31 پست

همه میگن خونه بابای ادم محل ارامشه

برامن فقط محل سردرد واعصاب خوردیع

اصلاااا دوس ندارم اینجارو

مامانم همیشه سرش توگوشیه باهاش حرف میزنی حتی نکاتم نمیکنه همینجوری ک داره به پیامای گوشیش وگروهاش میخنده الکی یه سر تکون میده بگی بزارکنارم میکه من عادت دارم بی گوشی نمیتونم

رابطشون با بابام افتضاح فقط بادعوا وکنایه حرف میژنن 

بابام هیچ وقت خونه نیس

توخونه یاخوابه یااونم سرتوکوشی

مامانم همیشه میخواد هر‌پولی داره بابام مال اون باشه

اگه بفهمه میخوادبرامن خرجی کنه واویلا رامیندازه ک توشوهرداری به ماچه

برای بیمارستانم میخواستیم هتل بگیریم باهم پچ پچ میکردن مادیرتربریم ک پولش گردن مانیفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخوام ادم قدرنشناسی باشم برا درس ودانشکاهم خیلی خزج مردن براجاهازمم همینظوز

ولی اونا قدر شناس نیستن چن دقیقه قبلم تاپیک زدم برا ثبت نام ماشین یه سال همه کاری کزدم اصلا خبردارنمیشدن اخرم اسمشون دراومد الان۳۰۰ملیون سود کزدن بااینکه قول داده بود۵شیرینی بده زدزیذش گف یه شام دعوت من

من توروب خودشون هیچ وقتتت چیزی نکفتم اینارم باهدف خاصی نمینویسم فقط دلم ازشون پره

مامان من ادمیه ک عمل زیبایییاش پشت همه 

هرماه یه کاری میکنه یه باربلفارو یه بار لیفت صورت غبغب

اصلا مشکلی بااین قضیه نداره بره نوش جونش خودم تشویقش میکنم

ولی اونقدی ک من برااوناهستم اونا برامن نیستن خیلی ازم دورن حس میکنم

فقطم حرف من نیسس

داداشمم خیلی ازشون گله داره

مامانمم خیلیییی بی احساسه

الان اگ بگم مامان دستم شکست میکه عههه همین تموم

به نظرم خانوادت دارن و برا خودشون خرج میکنن و تو ناراحتی ک چرا ب فکر تو نیسن مطمئن باش اگه هیچی نداش ...

نمیدونم شاید بدگفنم ولی واقعا مشکلم پول نیس

اصلا خانواده من حس خانواده نمیده به ادم

مامانم بابام کاملا بی احساسن

بابام ازاول زندگیمون همین بود رفیق باز و توخونه ساکت

رابطشون باهم افتضاح

به دلم مونده توخونشون اروم بشینم وقتی اینجام انکاررومیخ نشستم هردقیقه دعوا سرصدا

نمیدونم چرا میگن عادیه کارهای مامانت

ببین من اگ برم خونه مامانم مامانم سریع یه دوتاچایی میاره میشینه باهم چایی میخوریم ازهردری حرف میزنین بعدهم شام تااخروقت هم مثل جوجه اردک ب دنبالشم‌‌‌‌.‌مشکل مالی داشتم کدوم کردار چیزیم بشه بهش بگم کلی قربون صدقم میره سریع میاد خونم ‌‌‌‌‌‌مامانت چن سالشه؟

نمیدونم چرا میگن عادیه کارهای مامانت ببین من اگ برم خونه مامانم مامانم سریع یه دوتاچایی میاره ...

اخه بدگفتم فک میکنن مشکلم پوله فقط

من ازمامانم محبت نمییگیرم۴۵سالشع

خیلی توزندکیش اذیت شده انکارالان داره انتقام میگیرع بهداسرشب گفتم دودقیقه گوشیتو بزار بیااینجا

اول ک گذاش بعداومد ساکت نشست دودقه بعدرف اشپزخونه الکی این پااون پا کرد گفت من نمیتونم بازرف توکوشیش

خسته شدم

من دلم یه مامان بامحبت میخواد

یکی ک حرفاموش گوش کنه

بخدااگ باهاش تلفنی درددل کنم میکه خسته ام حوصله ندارم درددل گوش بدم قط میکنه کارهمیشگیشه