2777
2789
عنوان

پدرشوهر مهربون

188 بازدید | 7 پست

پدرشوهر من پیره و خیلی آروم اصلا کاری به کسی نداره خیلیم کم حرفه قبلنا که میرفتم خونشون در حد خوش آمدگویی و احوالپرسی خرف میزد دیگه کلا ساکت بود و یذره با بچم حرف میزد بعد تابستون یه بحثی بین من و مادرشوهرم پیش اومد الان نمیدونم چجوری براش تعریف کرده که دیگه پدرشوهرم کلا باهام حرف نمیزنه یعنی نه خوشامد نه احوالپرسی  این منو خیلی ناراحت میکنه بدتر اینکه چون از قبل هم کم حرف بود همسرم متوجه این بی محلیش نشده بنظرتون چیکار کنم کلا خونشون نرم یا رفتم چه عکس العملی داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهر من یه پا مادرشوهره  من مرد ندیدم خاله زنک باشه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

برو گناه داره وقتی آدم خوبی بوده 

اشکال ندارع حساس نباش تو رفتار معمولی و عادی خودتو داشته باش کاری ب اون نداشته باش ک ناراحتی می‌کنه 

اگرم دوس داری زمانی ک باهاش تنها بودی بش بگو بابا جون چیزی شده حس میکنم ازم ناراحتی داری 

ولی هرکاری میخای کنی فقط باعث نشو دعوا و دلخوری پیش بیاد 

🤣🤣🤣

بخدا پیر مرد انقدر حرف میاره ومیبره  

من ساده لوح روز پدر براش کادو خریدم ولی نتونستیم بریم خونش به شوهرم گفتم باهاشون تماس بگیر تبریک بگیم که چشم به راه نمونن  شوهرم نگفت من پیششم انقدر پشت سرم حرف زدو شوهرمو پر کرد  من به روخودم نیاوردم وخودمو به ندونستن زدم  دیدم شوهرم ناراحته وجریان برام گفت اخرشنم گفت حقته هزار بار گفتم اینا به دردما نمیخورن تو هی میگی اشکال نداره پدرمادرتن  بیا اینم نتیجه اش 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔