2777
2789
عنوان

بهترین ضدآفتاب خارجی>>>>>>

1399 بازدید | 20 پست

بی رنگ باشه، جوش نزنم باهاش، سبک باشه، قیمت هم تا ۴۰۰ اینا اوکیه 

من مارک ایزدین تا الان استفاده میکردم ولی قیمتش به قدری رفته بالا که دیگه نمیصرفه واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ام کیو

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖
من هم ایزدین هم اوسرین استفاده می‌کردم قبلا ولی الان چند ماهه فلوئیدی مای میزنم خیلی دوستش دارم🥲 ب ...

جدی؟ محافظتش چطوره؟ من از ضدآفتاب ایرانی میترسم که محافظت کامل نداشته باشه

دور چشمتم میزنی ازش؟

جدی؟ محافظتش چطوره؟ من از ضدآفتاب ایرانی میترسم که محافظت کامل نداشته باشه دور چشمتم میزنی ازش؟

اره اگه همون اندازه ۳ انگشت بزنی خوبه ولی خب مثل بقیشون نیاز به تمدید داره

اره دور چشم هم میزنم من دور چشمم به شدت مستعد میلیا هم هست ولی خب این سبکه و برام باعث جوش یا میلیا نشده

اره اگه همون اندازه ۳ انگشت بزنی خوبه ولی خب مثل بقیشون نیاز به تمدید داره اره دور چشم هم میزنم من ...

آره واسه همین میلیا پرسیدم چون منم به شدت مستعدم

امتحانش میکنم، مرسی