2777
2789

خودم اندروید دارم وارد سایتicloudبشم میشه؟؟ ایمیلی یا پیامی چیزی براش نمیره؟؟؟

خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا هک میکنی بیخیال بهش مشکوکی مگه؟ 

آره اصلا خونه نیست مدام میگه کار دارم جلسه دارم شب ساعت ۱۰ میاد ۱۱ هم میخوابه واقعااااا خسته شدم انگار من نیستم الان که یک ماهه با من حرف نمیزنه جوابم نمیده اصلا زندگی ندارم اصلااا 

میخوام تکلیفم با خودم مشخص بشه

آره اصلا خونه نیست مدام میگه کار دارم جلسه دارم شب ساعت ۱۰ میاد ۱۱ هم میخوابه واقعااااا خسته شدم انگ ...

جدیدا اینطوری شده... خدایی نکرده اعتیاد چیزی نداره که چرا دلیلشو پیدا کن شایدفشار کار یا اقتصادی باشه... شاید بدهکاره... شامم نمیخوره 

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
جدیدا اینطوری شده... خدایی نکرده اعتیاد چیزی نداره که چرا دلیلشو پیدا کن شایدفشار کار یا اقتصادی باش ...

اعتیاد نداره اصلااا نمیدونم الان دو ساله اینطوریه من زندگی ندارم به خدا خواهراش برام خون‌گریه میکنن بس تنهام بچه هام خودم بزرگ کردن حتی یک بار فقط یک بارموقع مریضیاشون نبوده 

گاهی شام میخوره گاهیم نه

آره اصلا خونه نیست مدام میگه کار دارم جلسه دارم شب ساعت ۱۰ میاد ۱۱ هم میخوابه واقعااااا خسته شدم انگ ...

مگه شعلش چیه که ۱۰ میاد...  اگه واقعا شک داری بهش رک بگو گوشی تا باز کن چک کنم

من یکبار له شوهرم مشکوک شده بودم .‌یک کارایی میکردم عقل جن نمی رسید .مثلا گوشیم را میگذاشتم رو فیلمبرداری  کنار پنجره و زوم میکردم که پیام میده بعد میخوندم ... . یا یک گوشی میگذاشتم رو صبط صوت تو ماشین چند ساعت. یا زنگ میزدم میگفتم یالله وصل شو تصویری .... اونم میخندید... بعد دیگه هیچی نبود تموم شد ... حتی شماره خودم را با همکاراش عوص میکردم ببینم پیام نمی ده ... یعنی کارایی میکردم که عقل جن نمی رسید