2777
2789
عنوان

😓برای فرزندی که ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 126 پست
ان شالله فداتشم  خیلی ممنون  خیلی دلگرم شدم

قربونت.تایپیکت که دیدم دلم لرزید ازته دل دعات کردم.تایپیک جدید زدم بیا

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
حتما دعات میکنم عزیزم ....هروقت نماز خوندم انقدر اسمت زیباست که داخل ذهنم میمونه. انشالله که تا عید ...

خیلی خیلی ممنونم 

دلم قرص شد بخدا 

مرسی عزیزم .

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۵ سال تنبلی و زخم دارم.انقده خیالم راحت بود که بچه دار نمیشم .قشنگ رفتم واسه خودم دارو واسع لاغری ...

فداتشم 

خدا بچه هاتو برات نگه داره 

چه یهویی 😁 کار خداس دیگه .. 

میدونم شرایط و حرف بقیه چطوره 

و حتی اینکه آدم دلش میخواد از هر دو جنسیت بچه داشته باشه .. امیدوارم خدا صلاحتو برات رقم بزنه 

حالا می بینی دومادت بهتر از پسر میشه برات .. 

خواهش میکنم عزیزم رعایت کنی اینارو اگ مشکل دیگ ای نداشته باشی خیلی زود صاحب نی نی میشی اگ خدا بخواد ...

حتما گلم . 

اره متأسفانه خیلی دیر به دیر میشم 

با دوفاستون و ... منظم

قربونت.تایپیکت که دیدم دلم لرزید ازته دل دعات کردم.تایپیک جدید زدم بیا

خیلی گلی دختر 

سر زدم . مرسی

امیدوارم جواب همه رو داده باشم 🌱

چون دلم نمیخواد دلی بشکنه . 

ممنون از همه کسایی که دعام کردن 

امیدوارم بیام و خبر بدم حامله ام . 

و از خدا میخوام همتون به خواسته های دلتون برسید

فداتشم  خدا بچه هاتو برات نگه داره  چه یهویی 😁 کار خداس دیگه ..  میدونم شرایط و ح ...

میدونی همش میگم خدا میدونم حافظش تویی روزی رسونش تویی.همه کارش تویی فقط من دیگه تحمل مشکلات جدید ندارم.

یه لحظه فکر میکنم خدا بامن سر جنگ داره ؟زمانیکه شرایطشو‌ندا م بچه چیه.

بعدشم همش میگفتم میرم پیش ماماخونگی تعیین جنسیت کنم.خیالم راحت باشه.

الن میگم خدایا بامن شوخی نکن حالا که خودت دادی اونیکه میخامو بده.تحمل ندارم .

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
حتما گلم .  اره متأسفانه خیلی دیر به دیر میشم  با دوفاستون و ... منظم

بنظرمن ک داروهای شیمیایی نخور الان چنوقته پریود نشدی؟؟حنارو امتحان کن معجزه میکنه من خودم استفاده میکنم حتما تا سه روز بعدش پریود میشم ی چیزی تو مغز فعال میشه ک کسانی ک تنبلی دارن غیرفعاله 

واقعا میخوای این لطفو در حقم کنی؟  ممنونم  اسمم سیما

عزیزم من تاپیک سونوتودیدم همه چیت عالی بودحتی فولیکول بالغ داشتی تنبلی اصلا نداری شایدشوهرت مشکل داشته باشه.؟ 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

مرسی عزیزمم  صدای همسایه شنیدم . فقط خدارو شاکرم که شوهرم و خانواده اش همه جوره پشتم هستن&nbs ...

میفهمم چقد سخته من انقدر از این حرفا شنیدم 😢 مخصوصا از خونواده شوهرم... بازم خداروشکر خونواده همسرت خوبن

خیلی گلی دختر  سر زدم . مرسی

عزیزدلی.خوشحالیت خوشحالم میکنه

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
خیلی خیلی ممنونم  دلم قرص شد بخدا  مرسی عزیزم .

خواهش میکنم عزیزم 😚

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
میدونی همش میگم خدا میدونم حافظش تویی روزی رسونش تویی.همه کارش تویی فقط من دیگه تحمل مشکلات جدید ندا ...

برای آرامش دلت صلوات فرستادم 

جز این کاری از دسم برنمیاد 

اما شکرگذار باش . مطمینم خدا کمکت میکنه 

بنظرمن ک داروهای شیمیایی نخور الان چنوقته پریود نشدی؟؟حنارو امتحان کن معجزه میکنه من خودم استفاده می ...

فعلا که تو دوره آی یو آی هستم . 

برام دعا کن مثبت شه 

ممنون بابت نظراتت . مرسی که وقت میزاری ..

میفهمم چقد سخته من انقدر از این حرفا شنیدم 😢 مخصوصا از خونواده شوهرم... بازم خداروشکر خونواده همسرت ...

خدا به دلت آرامش بده دوستم . حتما برا شمام سخت بوده 

اره واقعا خداروشکر