2777
2789
عنوان

😓برای فرزندی که ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 126 پست

عزیزدلم این نکاتی رو که میگم رعایت کن خییییییلی خییییلی تاثیر داره 

۱_حتما وزنتو بیار پایین با سالم خوری و ورزش همه چی بخور ولی سالم ورزشم روزی نیم ساعت تا یک ساعت

۲_بعد رفتن ب توالت خودتو با دستمال نخی تمیز کن نوار بهداشتی استفاده نکن نوار پارچه ای بذار

۳_موقع پریود کارای سنگین نکن چیزای مقوی و گرم بخور کاچی درس کن بخور دور کمرتو شال ببند نذار رحمت سرد بشه

۴_نخود حتما حتما بذار تو لیست غذاهات فوق العاده عالیه باورت نمیشه چقد موثر باشه 

۵_روغن صنعتی مرغ فست فود و چیزای کنسروی و کارخونه ای رو حذف کن 

۶_از نوره و حنا استفاده کن هفته ای یک بار اول نوره رو با آب قاطی کن ب کل بدنت بزن بعد ۱۰ دقیقه بشور حالا حنارو با اب قاطی کن بزن بعد بیست دقیقه بشور فوق العاااااااادس حنا بزنی حتما بعد چنروز پریود میشی خیلی راحت میتونی پریودتو منظم کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا میخوای این لطفو در حقم کنی؟  ممنونم  اسمم سیما

حتما دعات میکنم عزیزم ....هروقت نماز خوندم انقدر اسمت زیباست که داخل ذهنم میمونه.

انشالله که تا عید مامان بشی و داخل همین تاپیک تگم کنی 🌱💚

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
عزیز دلم 😔دلم میخاد به چیزی بگم ولی میترسم ناشکری باشه ناراحت نباش جون دلم خدا انشالله به دلت نگاه ...

باشه عزیزم 🌹 

خیلی ممنونم 

دلم آروم شد با حرفای شما دوستان

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا
از ته قلب برات آرزوی مادر شدن کردم امیدوارم به حق آتش نذری امام حسین که هر سال در خانه کارگری و روس ...

ممنونم . 

نمیدونی چقدر خوشحالم کردی عزیزم 

لطف کردی 

عزیزم ان شاءالله به زودی دامنت سبز بشه من حاملم برات از دلم دعا میکنم

قربونت برم 

مرسی 

خدا بچتو صحیح و سالم بغل بگیری 🌹

من ۵ سال تنبلی و زخم دارم.انقده خیالم راحت بود که بچه دار نمیشم .قشنگ رفتم واسه خودم دارو واسع لاغری خریدم .منتظر بودم پریود بشم برم زخممو درمان کنم.دیدم حاملم😕

فقط بیخیال باش بچه با کله میاد.

بگو‌نمیخام تا بیاد.

از استرس دارم میمیرم.اگه دختر بشه زندگیم سختتر میشه.خودم یه دختر دارم جونمم میدم براش اما جونم دراومد تا حالاش.

شوعرم میگه سقط کنی ازت شکایت میکنم😕

میگه دخترو پسر فرق نداره...عین سگ داره دروغ میگه .اولش میگه دختر بشه مشکلی نیس بعدا میگه نتونستی پسردار شی.و این حرفا.

شخصیت مزخرفشو خوب میشناسم.

خدا کنه خدا بااین بچه یهویی زندگیمو سختتر نکنه.امیدوارم حداقل برای یکبارم که شده خوشحالم کنه و‌پسر باشه.انشااله خدا به همه منتظرا ازهمین یهوییا بده

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.
هیچ وقت از خدا نا امید نشو من خیلیا رو دیدم حتی بعد 10 سال مادر شدن خدا خودش در غیر ممکن ترین زمان م ...

خداکنه 

میدونی هر دقیقه این سال ها سخت میگذره 

حرف دوستان آرومم کرد

فقط صبور باش مادر شدن برای بعضی از ماها یه راه سخت و طولانیه من 7 سال منتظر بودم 4 بار پانکچر شدم 6 ...

خدا برات نگهش داره ..

عزیزدلم امیدوارم خداهم یه نظری به دل ما کنه

عزیزم منکه کلی لباس دخترونه گرفتم با اعتماد به نفس کامل ....نگو همسرم خبر داشته بچه دار نمیشه و نگفت ...

عزیزمممم 

بمیرم برا دلت ..

حل میشه ان شالله. برات صلوات فرستادم 

الهی بمیرم واسه دلت عزیزجان ازته دل همین لحظه ازخدا میخوام تااخر امسال دامنتو سبز کنه وبیای بنویسی ...

ان شالله فداتشم 

خیلی ممنون 

خیلی دلگرم شدم 

اگه دوس داری درد و دل کن تا سبک شی😔

مرسی عزیزمم 

صدای همسایه شنیدم .

فقط خدارو شاکرم که شوهرم و خانواده اش همه جوره پشتم هستن 

و انگار دختر خودشونم 

برام دعا کن 

عزیزدلم این نکاتی رو که میگم رعایت کن خییییییلی خییییلی تاثیر داره  ۱_حتما وزنتو بیار پایین با ...

اسکرین گرفتم از حرفاتون 

مرسی از وقتی که گذاشتی

خیلی مهربونی 

ممنونم

اسکرین گرفتم از حرفاتون  مرسی از وقتی که گذاشتی خیلی مهربونی  ممنونم

خواهش میکنم عزیزم رعایت کنی اینارو اگ مشکل دیگ ای نداشته باشی خیلی زود صاحب نی نی میشی اگ خدا بخواد یادت باشه باردار شدی منم تگ کنی ها☺

راستی پریودت نامنظمه؟؟