2777
2789
عنوان

خانمی که مطلقه هست و نمیتونه ازدواج کنه نباید ازدواج موقت بکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 68 پست
فرض کنید خواستگار برای دایم نداره  از طرفی نیاز داره تکلیفش چیه به نظرتون؟

خود ارضایی کنه 

ببین اینکه به صرف رابطه جنسی بدون هیچ علاقه و تعهدی با یه مرد بری توی رخت خواب خیلی چندش اوره مطمئن باش 

مردی هم که دوستت داره هرگز صیغه ات نمیکنه و حد تورو انقدر پایین نمیاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در کل با صیغه برای زن طلاق گرفته موافق نیستم ولی هررررگز دختر مجرد که تجربه‌ای نداشته با زن مطلقه ...

برای من هردو ارزش یکسانی دارن و میتونن باز هم زندگی رو شروع کنن. با کسی اشنا بشن و ازدواج کنن. 

کسی برای زن صیغه ای ارزش قاءل نیست.

اگه دنبال رابطه و زندگی با ارامش و امنیت باشن که دنبال ازدواج خواهند بود. اگرم نه صرفا میخوان پارتنر داشته باشن، خب کسی جلوش رو نگرفته. دوست دارن اسمشو صیغه بزارن یا ازدواج سفید، فرقی نداره.

مردی که پیشنهاد صیغه میده از نظر من ادم سالمی نیست و فقط دنبال ...... مجانیه. 

دین رو خدا میگه وقتی یه زن نیاز عاطفی داره و خواستگار هم نداره برای دایم  اما وقتی میتونه ازد ...

این رو خدا نگفته،آیه اش رو برام بفرست،عزیزم رساله رو ول کن،آیه قرآنش رو بیار

مجرد با متاهل که تجربه عاطفی داره فرق میکنه و نمیشه مقایسه کرد همون طور که آدم گرم مزاج و سرد مزاج ...

چرا نمیشه، این کجاش علمیه،مقاله علمی بیار نظر شخصی که دلیل نمیشه

یعنی شما میگید گناه بکنه اما موقت که حلال هست راضی نشه

خوب من خود ارضایی رو گناه نمی‌دونم و صیغه رو صرفا کلاه شرعی برای رابطه جنسی در قبال پول و طی زمان مشخص میدونم 

اعتقادات هر کس متفاوته یکی صیغه رو شرعی میدونه یکی نه 

فرض کنید خواستگار برای دایم نداره  از طرفی نیاز داره تکلیفش چیه به نظرتون؟

گفتم من مذهبی نیستم و کلا برای نیاز جنسی هم ازدواج نکردم. وارد رابطه ای شدم که مردی باشه که دوستم داشته باشه و تکیه گاهم باشه. عشق بورزه و در کتارش ارامش داشته باشم. کلا رابطه هدف ازدواجم نبوده. بنابراین کلا درک نمیکنم این حرفتون رو. ترجیح میدم بمیرم ولی بخاطر رابطه در ازای پول با به خط عربی برم تو رختخواب کسی.

گفتم من مذهبی نیستم و کلا برای نیاز جنسی هم ازدواج نکردم. وارد رابطه ای شدم که مردی باشه که دوستم دا ...

من منظورم رو نتونستم به شما برسونم

با این همه ممنون از نظراتتون و ببخشید که وقتتون رو گرفتم